![]() |
Re: Poze cu masini din Brasov
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva interesant ...
|
1 Attachment(s)
Banuiesc ca asta e, poza facuta de pe geam ca mi-a fost lene sa cobor pana jos :D
|
Da, da, exact! Super jucaria ... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
era intr-o zi in fata portii la me si na am zis k merita o poza :D
|
masinuta din imagine este a sefului meu mai are inca 2 bucati una mai frumoasa decat cealalta
|
Quote:
|
Quote:
|
seful tau = pustiul care conduce masina aia?:rolleyes2
|
6 Attachment(s)
o brasoveanca....
|
4 Attachment(s)
Ceva de la mine
|
Quote:
Avea nr. ceva cu AG.... TAU |
Quote:
|
19 Attachment(s)
hop si eu cu niste poze.
loganul mcv gri este al primariei si soferul il parcheaza tot pe unde nu trebuie. evident ca masina aia nu o ridica cei de la ridicari auto. de ce? de prosti. ca doar ar putea sa ia si de pe urma acestei masini vreo 300 lei. poate se invata si soferul sa parcheze naibii pe locul de parcare nu pe trecere cum sade deobicei. e un roacher tinerel ca l-am vazut zilele trecute in benzinarie. sau poate le e frica. oricum din toamna mai mult ca sigur masinile vor fi ridicate de RAT Brasov. un golf 4 care a luat foc in giratoriul de la onix. a reusit mosulica de la volan sa stinga singur cu extintorul - caz fericit. a asteptat vreo 2 ore o platforma. un politai care el reprezinta legea, parcheaza in locul de unde ii 'goneste' pe taximetristi. si unul caruia i s-a facut foame. acolo este indicator de oprire interzisa, si opresc chiar si aia de ridica masini. s-a luat un italian de ei intr-o zi, de nu le-a umplut frigiderele alor doi :lol: si politia comunitara de la gara, care alt loc de parcare nu are decat langa indicatorul de oprire interzisa si pe contrasens. am oprit intr-o zi 2-3 minute in fata lor ca asteptam pe cineva si au inceput sa comenteze iditotii. de aia am si facut poze la masina in alta zi. le tin ca 'probe'. masina aia acolo sta mereu si incurca circulatia. |
1 Attachment(s)
a fost aseara nunta la aro ...
just married huh :shock: scuzati calitatea :lol: veneam de la basket si aveam un amarat de nokia la mine ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning