Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

MariusTXA 27-07-07 11:32

Re: TXA

aseara a avut loc mult asteptata cursa intre cei 2 doi ursi batrani mai exact TXA SI DGH,dupa cum stiu toti cei care au fost la fata locului TXA a castigat detasat si acum nu cred ca mai exista vreun dubiu ca ursul meu este cel mai rapid din ROMANIA,astept pe orice posesor de bmw e30 care crede ca poate sa se alature la start langa bestia mea,va rog nu vreau sa aud vorbarie ieftina,deci va astept la start!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alexzander407 27-07-07 11:35

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1016682)
aseara a avut loc mult asteptata cursa intre cei 2 doi ursi batrani mai exact TXA SI DGH,dupa cum stiu toti cei care au fost la fata locului TXA a castigat detasat si acum nu cred ca mai exista vreun dubiu ca ursul meu este cel mai rapid din ROMANIA,astept pe orice posesor de bmw e30 care crede ca poate sa se alature la start langa bestia mea,va rog nu vreau sa aud vorbarie ieftina,deci va astept la start!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bv mariuse felicitari.... da stai asa ca iar incep astea "REISING" sa comenteze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guwy 27-07-07 12:37

Bv. Mariuse :D , le-ai demonstrat ca ai cel mai tare urs de la noi din tara .

D G H 27-07-07 15:12

Un singur lucru am de spus:sunt f fericit ca visul cel mai mare al unora e sa bata DGH-u,cred ca dupa cursa de aseara unii au sarbatorit.M-a batut marius dar cu Nos,atat.

naka66vio 27-07-07 16:53

daca tea batut doar cu nos nu vad rostul ca tea batut sincer fara suparare.daca o facea si fara .....tot respectul.succes oricum in continuare si sa auzim de un urs cu m5 turbo in curand si in ro

DyZ 28-07-07 01:20

naka presupun ca nosu` nu si la pus ca sa se uite la el ...

D G H 28-07-07 01:23

presupui ca daca sunt 2 motoare aproape la fel si 2 masini aproape la fel una mai usoara ca nu are nimic in ea,nu cred ca mai are rost si nos-u,nu crezi?

DyZ 28-07-07 02:07

daca el a considerat sa il foloseasca ... este numai in avantajul lui ! presupun ca isi dorea f mult sa castige ... eu nu sunt de partea nimanui , dar cunosc rivalitatea dintre voi 2 ... care mi se pare un lucru bun deoarece va lasa intotdeauna dorind mai mult ... dar adevarul este ca dupa fiecare cursa ... exista un singur invingator iar de data asta a fost TXA ... randurile trecute ai fost tu ... cam care este scorul , ca nu cunosc asa de bine confruntarile dintre voi ? numai bine DGH si atat timp cat voi si masinile intregi eu consider ca va fi numai progres !
PS: Felicitari lui TXA care a castigat o lupta intr-un " razboi "

FIGHET 28-07-07 02:15

putem vedea si noi ceva vreun filmulet tras aseara la frumoasa cursa???????

naka66vio 28-07-07 14:48

parerea mea e ca o masina trebuie sa se intreaca cu una egala cu ea nu cu nos si etc e ca si cum ai pune un ferari cu o dacie sau cam asa ceva.deci corect e fara nos dar sansele lui txa sunt atunci 0 barat

D G H 28-07-07 17:41

nu am tinut scoru ca nu cred ca avea vreun rost,era mult prea mare,asa ca stau linistit,pt ca asa cum a zis cineva mai sus a castigat o lupta dintr-un razboi prea mare,o lupta nu razboiu.....

DyZ 28-07-07 18:05

DGH am si eu o intrebare daca nu deranjez ... tu ai pus masina pe dyno ? daca poti sa imi spui si mie cati cai ai ?
ps: sa incheiem cearta despre cursa nos ne-nos ! succes in continuare

D G H 28-07-07 19:02

asa cum e masina acum pe strada are vreo 360 cp si 420n,pe dyno a iesit vreo 340cp si 400nm

FIGHET 28-07-07 20:56

nui rau destul de bine chiar foarte bine

MariusTXA 28-07-07 21:41

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1018449)
nu am tinut scoru ca nu cred ca avea vreun rost,era mult prea mare,asa ca stau linistit,pt ca asa cum a zis cineva mai sus a castigat o lupta dintr-un razboi prea mare,o lupta nu razboiu.....

frate din cate stiu eu nu ai fost cu mine sa cantarim masinile sa vedem care este mai usoara,cat despre motoare al meu este unul cu mult mai slab si cum spuneau niste cursanti nebuni motorul meu este m decat cu numele,in momentul de fata sunt mai bun,vezi ca nu ti-am ridicat capota sa vad ce ai tu facut la masina,daca ai vreun dubiu ca nu sunt mai bun decat tine te astept la start din nou..........

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning