![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
hai pune poze, nu fi rau....fa si tu ca mine :D
|
o sa pun o sa pun putintica rabdare...daca nu pun de curand o sa pun poze peste 2 sapt cand incep sa ma apuc de ea :D
|
:( si ne lasi asa... :(
|
rusineeeee .. lasi fanii nesatisfacuti?... sa se auda aplauze pt DAC`u
|
ti-a placut dacule ieri ai venit si ti-au schimbat baietii jentile.. ka u cari lada cu scule vb unui inginer :)
|
hmmm.... te dau baietii de gol... ;;) :D
|
si ce daca...lasa-i sa ma dea :P oricum mie imi place cum arata masina acum doar ca as vrea totusi sa caut niste gume mai bune...o sa caut niste reesapate ceva ca nu are rost sa le iau de noi ca la ce e acum plang dupa bani
|
masina arat destul de rau acum in opinia mea.daca as avea suficiente fonduri as vopsi masina iar si as aranja-o asa cum mi-ar place mie,dar de asta e ma multumesc cu ce am si deocamdata ma concentrez pe latura tehnica a masinii.
|
Quote:
|
si nu mai lasa fanele nesatisfacute nu e frumos
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ca se vb pe la inceput de ceasuri...ce a facut un tovarasi la o nova din beculete de la bricheta ..... super tare ......:D
|
mie personal mi se par mult prea transparente si nu sunt chiar pe gustul meu...asa vroiam sa fac si eu la inceput dar m-am razgandit subit si am ramas la forma actuala...la nova oricum nu e mare lucru sa faci acest lucru avand in vede ca este dega transparent si lumina se afla in spate nu ca la berlina
|
ai mare dreptate da am dat si eu asa o idee :D
|
Marfa masina Dracule mai ales jantele alea ...(NOI)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning