Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel astra clasic vs logan?? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18610-opel-astra-clasic-vs-logan.html)

THX-1 23-04-07 23:35

Re: Opel astra clasic vs logan??

nu golf ci seat leon(generatia anterioara)

bogdan_wrc 24-04-07 09:26

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 867168)
Ambele motoare sunt bi-turbo,doar ca vw are un avantaj(ca generatie)

hahahahahahahahahah...cat de tare ...ma jur...faza zile...prostia lunii...
eu cred ca sunt tri-turbo...
mai nou comparam G4 cu ultimul astra..tot ce vrem... :))) mere cu pere...masina din 99 cu astra nou..mda..f corect.

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 864924)
1.9 tdi-ul de 90cai nu il ''zobeste'' pe 1.4tw-ul meu de pe opel
asa ca poate il face pe 1.9cdti dar nu il ''zobeste'' :|

da un PM cu nr tau de telef. si iti arat cum te bate si hardughia de Octavia cu motorul ala !!

si plus de asta, nu mai faceti comparatie la demaraj dupa cifrele din carte. cum poti compara la o masina de ~100 de cai dupa carte? in realitate se vede. sub 1 sec nu ctz. e degeaba aia. atat de mult depinde starea masinii si a soferului incat 1-2 sec se pot recupera fara prob...

THX-1 24-04-07 10:00

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 867168)
Ambele motoare sunt bi-turbo,doar ca vw are un avantaj(ca generatie)pt. ca il foloseste dinainte....

Mdaa...scuze de greseala,eram obosit si ma gandeam la altceva...:D

dolb 24-04-07 11:05

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 868047)

si plus de asta, nu mai faceti comparatie la demaraj dupa cifrele din carte. cum poti compara la o masina de ~100 de cai dupa carte? in realitate se vede. sub 1 sec nu ctz. e degeaba aia. atat de mult depinde starea masinii si a soferului incat 1-2 sec se pot recupera fara prob...

ai f mare dreptate! si am vrut si eu sa le demonstrez ce ai scris aici .. dar nuu.. mi-au dat ban :|

22VIN 24-04-07 11:07

parerea mea ca in carte o fac mai lenta...

DirectHIT 24-04-07 15:20

Stiti prea bine ca nu va puteti lua dupa carte, nici la cai putere, nici la consum, nici la sprint... pentru ca e vorba de prea multe variabile de luat in calcul, de la cauciucuri, la carosabil, la vreme, mult prea multe... plus de asta se stie ca o mashina scoasa noua din fabrica pusa pe dyno nu arata atatia cai putere cat spun ei.....

dolb 24-04-07 17:05

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 868529)
Stiti prea bine ca nu va puteti lua dupa carte, nici la cai putere, nici la consum, nici la sprint... pentru ca e vorba de prea multe variabile de luat in calcul, de la cauciucuri, la carosabil, la vreme, mult prea multe... plus de asta se stie ca o mashina scoasa noua din fabrica pusa pe dyno nu arata atatia cai putere cat spun ei.....

... pentru ca masina trebuie rodata ... multe de explicat, ceea ce ei nu inteleg ! ;)

only_4dan 24-04-07 22:39

dar destepti sunteti frati mei:D :D :D :D :D :D
acel cineva care a scris in cartea tehnica a masini cred ca are mai multi ani de scoala decat avem noi in viata!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
iar acele teste nu sunt facute pe soseaua din fata blocului sau pe o pista de avion.

dolb 24-04-07 22:50

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 869333)
dar destepti sunteti frati mei
acel cineva care a scris in cartea tehnica a masini cred ca are mai multi ani de scoala decat avem noi in viata!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
iar acele teste nu sunt facute pe soseaua din fata blocului sau pe o pista de avion.

testele sunt facute pe circuit ;) aia care le-au facut , normal au mai multi ani de scoala! dar daca atunci cand a facut el testu tocmai aflase ca nevasta-sa a divortat? si i-a iesit testu prost :| e vb de mentalitate, cauciucuri..vantul..etc ;)

only_4dan 24-04-07 23:12

:D :D :D :D ei nui chiar asa rau!!!
si testele alea sunt confirmate de anumite aparate:-) :-) :-)
dar nu sunt de acord sa zici ca o masina in stare ei din fabrica cu aceiasi km ambele, dar care una are 11sec in carte si una 14 sec in carte de la 0-100km/h sa zici ca aia cu 14sec ajunge mai repede :???:
bineinteles conteaza cauciucurile, soferul, motorul,etc.... daca masinile sunt intrun anumit stadiu de uzura :lol: :lol:

dolb 24-04-07 23:22

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 869402)
dar nu sunt de acord sa zici ca o masina in stare ei din fabrica cu aceiasi km ambele, dar care una are 11sec in carte si una 14 sec in carte de la 0-100km/h sa zici ca aia cu 14sec ajunge mai repede :???:
bineinteles conteaza cauciucurile, soferul, motorul,etc.... daca masinile sunt intrun anumit stadiu de uzura :lol: :lol:

depinde, de masina! dar in general cea de 11 sec ar trebui sa scoata mai rpd! , insa ceea ce sustin eu este ca in carte nu se scrie adevarul pur! am vazut opel astra 1.7 dti de 75 cp, nemodificat scotzand suta in 12.5 sec!

dolb 25-04-07 20:44

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl (Post 784597)
eu nu integ de ce va atati asa astia care au logan..si cei care nu au.Am mai zis si o zic INUTILA COMPARATIE. Oricum o masina romaneasca e o masina romaneasca.Nu o sa ne comparam niciodata cu nemti kiar daca la ei opelu e o masina slaba.

si mare dreptate ai! haideti inchidem topic ?

22VIN 25-04-07 20:52

mai bine... pt ca mai mult ne certam si deja am deviat cu mult de la subiect :lol:
close topic pls

BAMBAKE 26-04-07 13:06

am prins cu logan 1.4 220 km/h pe autostrada bucuresti-pitesti!
debea se tinea dupa mine o calibra! :)

Cr1Sty_xxl opelul la nemti nu este slab!cine ti-a spus asta?am stat 3 ani in germania si nu am auzit nici un neamt spunand aberatia asta!

dolb 26-04-07 13:48

Quote:

Originally Posted by BAMBAKE (Post 871939)
am prins cu logan 1.4 220 km/h pe autostrada bucuresti-pitesti!
debea se tinea dupa mine o calibra! :)

da mah! abia am prins eu 210 cu bmw 320 si prinzi tu cu o cacaneatza de logan care are o aerodinamica in forma de cutie de chibrit si cu un motor de 1.4 care se pipi pe teava de esapament.... 220 la ora :lol: be serious

All times are GMT +2. The time now is 01:19.

- Copyright 2026 4Tuning