![]() |
Re: E46 - Bagged
Foarte frumoasa masina ! Auzi dar de ce ai renuntat la faruri cu lupe ?
|
Farurile le-am facut recent, probabil ai vazut poze un pic mai vechi... Tot cu lupele sunt, si sunt f multumit de ele :)
|
5 Attachment(s)
update: jante montate, camber mai mare pe fata, etriere vopsite :)
urmeaza pe spate niste distantiere, vechile distantiere nu intra (inca) si mi-ar trebui ceva mai mici... |
Quote:
|
Ai facut tot ce se putea la aceasta masina si arata incredibil , o intrebare am :D Tu iesi cu ea la plimbare ? :)) Cand iesi o lasi asa de low ? Nu o lovesti ? ca na.. suntem in Romania .. si drumurile lasa de dorit .
|
1 Attachment(s)
da mult mai bine cu jantele acestea, felicitari pentru ce ai facut!
|
Destul de jos umblu cu ea, adica decent, o ridic cat sa iasa cauciucu de sub aripa :) evident ma joc cu ea pe strada, adica la un speed bump etc o ridic apoi o las inapoi... Inca nu am avut incidente cu ea si sper sa nu am, trebuie sa fac o vizita la directii sa reglez directia, cum am facut camberu s-a cam dereglat directia, mai am de schimbat niste bucsi pe fata si asa mai departe, "show" voi avea cred luna viitoare cand fac ITPul... :)
|
N-ai putea sa apari saptamana viitoare la bistrita? :D
|
E posibil dar sa vad cum reusesc... Nu promit :)
|
Quote:
|
arata foarte bine cu rotile astea sunt 8 cu 9 ?? sau 8 cu 10 ? :lol:
|
8,5 cu 10 j fata et 13 (-2 cu distantiere) si spate et 19 cu distantiere de 13 deocamdata va fi un et 6
|
Quote:
|
Normal ca le voi mai schimba, momentan asta e imaginea masinii, le voi da o culoare mai "tasty" mai incolo...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning