![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
foarte bine vine, se potrivesc perfect cu masina;) |
Bravo Alexe..ai facut treaba buna cu vopseaua pe jante ! si felicitari pt suspensie :twisted: Ai grija la gropi:rolleyes2
|
@NXdev: Multumesc...si mie imi plac cum arata dar nici chiar mai bine ca aliaje :D
@_Cox_: Mersi...o sa vopsesc si capacele alea luni cred @Sonny: Multumesc @Grizzy: Mai e pana sa fie Low in adevaratul sens :D @bib_andrey: Mersi andrey. Am grija si cu gropile...ne vedem azi la Afi da? :twisted: Ma duc sa montez si ultima janta sa o spal putin eventual si dupaia plecam la Afi. |
frumos rau zuz:lol: hai cu toate jantele mai repede si o sedinta foto mai mare:D
|
6 Attachment(s)
@valitataye: Multumesc. Jantele sunt gata de ieri si de azi sunt set complet pe masina.
Acum am venit de la Afi...a fost frumos. Niste poze si cu zuz-u asta mic :-P |
....... ar merge sa aturi proiectoarele sau sa ii pui proiectoarele orginale ;)) ... daca eee ceva da un buzz blx_23 . salz .
|
nu te gandesti si la o folie?
|
Chiar..Hai bai Alex cu folia aia..ca asta ar mai trebuii acum..:twisted:
|
sa faci si dopul de la tamburii spate cu negru
|
Quote:
|
BUNNNN!!!! Arata foarte frumos si totodata altfel, foarte frumos...cum se spune folieeee:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mici modificari 8)
|
@ObeLix: Imi place si clean adica sa astup alea dar e ok si cu proiectoare. Las astea pentru mai incolo...
@Sonny: Ba da la folie ma gandesc de mult. @bib_andrey: O sa vina si folia Andrei :-) @Relu_GTT: Asta e un mic "nimic" pe care o sa il fac saptamana viitoare @Cosmin-SNR: Cosmin sunt binevenite parerile...zuz-u cere si Zuzu ii da :D. O sa fac si piulitele. @pustiu_FUG: Multumesc pustiule, o sa urmeze si folia. @crazyfornova: Multumesc pentru VT. Deci ok!...prea multa lume tipa dupa folie. Atunci cand iti zice unu ca esti beat nu il crezi da cand iti zic mai multi deja te duci la culcare :lol:. So...luna viitoare dupa ce imi baga banii urmeaza folie iar dupa aia am in plan badboy. Ma misc incet dar cu siguranta :D |
niste jante dublate ar merge la el si stopurile innegrite un pic;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning