![]() |
hai ca ma bag si io
|
cand unde cum si de ce ???
|
a fost sambata trecuta intalnire...ne-au gonit ashtia din toate parcarile...
|
a .. lols vezi k e parcare mishto sau era .. la campus ... m`am dat acolo pana a venit jandarmeria :) ... hihihii ... si pewla mi`au supto ... era gheatza acolo mai mare k bordurile ... bordurile nu se vedeau :)
|
ne-am cam linishtit cu gheatza ca DMX a luat un biulgare de gheatza shi i-a spart neonu...fatza
|
nasol asa .pai ce nu le scoate si el pe vremea asta ?
:shock: |
Leneshu mai mult alearga ..:))))) :lol: :lol: :lol:
|
bah am eu un neon d`ala de pus la mashina d`ala streeet glow sau under glow cu pulse ... e ala de la baie da s`a stricat si palpaie :) ... hahahaha
|
Atunci poti sa ti-l introduci in ANUS :shock: :shock: :shock: ..Ia vezi are loc? :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
hmmm ce aveti fratilor va certati de la neoane?fara rautate ca nu face bine si nu duce la nimik!(m-am bagat si eu ca chilotu in cur) de plictiseala nu-i o boala!:))
|
SHM. PUNEL MA IN FAR SI IL FACI STROBOSCOP
|
Off-TOPIC!!!!
Ce facetzi ma?? Va luat valul :lol: ? :P |
Re:
Quote:
poate stramb`oscop :) jajajaja frate nu intra ... mi`a bagat tov. degetu in coor si ma ustura .. si e mik degetu .. .iti dai seama d la neon :) :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: |
urmatoarea intalnire va avea loc pe data de 19.02.2005 adika sambata la ora 20:00 la Sala Sporturilor...
|
Re:
Quote:
Dar de ce asha tarziu? avetzi vreun plan? :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning