![]() |
Re: Club Clio
Quote:
|
cum fac sa iau legatura q voi ? :-??? la plimbari iesim ? id`u meu e andrey_andrey52 ymsg
|
O intalnire ar fi binevenita !!!! Dar cand?
|
dvd'ule, hai tati cu un nou renault meeting...summer fun de data asta :-P
|
vreau sa intru si eu in gasca voastra.
sunt nou posesor de Clio bicorb 2 usi 1.6 16v Sport an fab 2000 |
Esti bine venit !!!!
|
a venit cu armasarul printre iepe ;))
bine ai venit man |
:)) armasar...... e vioaie masina dar nu e racheta
|
sal fani clio!nu am mai intrat de ceva vreme...as vrea si eu sa aflu daca se pune de-un gratar ceva la brasov.....si daca ma primiti in gasca....as veni si eu...momentan sunt ocupat pana peste cap cu fac si serviciul,dar de-o iesire gasesc timp....
ps:care a schimbat pompa de racire?e greu de schimbat?a mea fluiera de rupe,si mie sa nu raman fara racire la motor.....si inca ceva SUN Racers e doar in buc?as vrea sa devin membru daca se poate.....dar sunt din iasi!drive safe |
Quote:
|
cip-ri zimi si mie te rog frumos cam cat ajunge un spoiler fata??
|
2 Attachment(s)
salut la toata lumea , cind organizati o intilnire Renault? eu(posesor clio II Rs) si cu prietenul meu (posesor de clio III Rs) am dori sa participam la un astfel de eveniment. toate cele bune si citeva poze cu noul RS primul din romania daca am inteles bine .
|
nice......:rolleyes2
|
DVDule ce mah mai facem o intalnire cu posesori si"fani" clio.....ca vad in ultimul timp din ce in ce mai multa lume noua pe aici.......
|
Quote:
referitor la reno meting va anunt ca va fi la sfarsitu luni august inceputul lui septembrie organizarea este inca tratative deoarece vrem sa avem cati mai multi care sa ne ajute . |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning