Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Multa munca pentru o...pisi... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/18144-e36-munca-pisi.html)

mihaitzaa 21-10-07 04:47

Re: Multa munca pentru o...pisi...

ms frumos...insa raman la ceea ce am avut pe masina

ssergynio 21-10-07 13:23

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 1159652)
ms frumos...insa raman la ceea ce am avut pe masina

oke ,cu placere..:-)

MC Mate 22-10-07 02:23

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 1159052)
nu e grav...aripa stanga fatza...grila dintre faruri..spoiler...far dreapta...mai nasol e cu evazarea din nou a aripii...momentan astept spoileru' care vine in 5 zile...pana atunci ii duc dorul

man ce sa zic, naspa, nu e rau dar e, plm , sa iti iasa aripa la fel si ii dai inainte, ferestete si u de prosti , ia-ti un detector de prosti :))

DyZ 22-10-07 18:20

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1161351)
man ce sa zic, naspa, nu e rau dar e, plm , sa iti iasa aripa la fel si ii dai inainte, ferestete si u de prosti , ia-ti un detector de prosti :))

vrei sa ii piuie tot timpu` ? :)

Teroarea 22-10-07 18:31

in Craiova o sa puie din metru in metru aici in orasu asta nu se merita sa scoti masina la plimbare mai jos de ora 21:00 si nu se merita sa ai masina cu garda joasa deci nu e strada fara gropi nu exista asa ceva pe zi ce trece apar altele si altele. oricum sa o faci cat mai repede si sa iti iasa la fel de bine ! bafta

ssergynio 25-10-07 22:31

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 441182)
adica.......

ma la pisic. asta stii ce e naspa si e un lucru ce nu miplace mie in general...faptul k rotile sunt prea in inteior...in rest super ,e mai reusit spoilerul spate decat la cel portoc a lui mihaitz,...ma refer la bmw-eu alb perlat''

Teroarea 25-10-07 23:28

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1168165)
ma la pisic. asta stii ce e naspa si e un lucru ce nu miplace mie in general...faptul k rotile sunt prea in inteior...in rest super ,e mai reusit spoilerul spate decat la cel portoc a lui mihaitz,...ma refer la bmw-eu alb perlat''

ai citit bine topicul? sa vezi ce s a petrecut cu pisica "orange" si rotiile iti spun eu ca sunt la locul lor asa cum trebuie

MC Mate 26-10-07 00:09

Quote:

nu inteleg nmk din ce vrei sa spui pisik portocalie si cea alba e una si aceeasi, deci...??? :-??

mihaitzaa 26-10-07 01:58

age........27 ???

dj16xxs 26-10-07 15:31

Quote:

multumesc pentru lamuriri...acum mi-ai deschis ochii!!!!
chiar asa...age 27???

ag89dfa 26-10-07 22:53

e mortala omule masina .. ce sa zic RESPECT pentru cele facute .. si sa stii ca a meritat efortu .. acu asteptam sa o repari dupa noua isprava .. ce sa zic multa bafta si fara incidente .. ca ai cam avut parte de asea ceva. . . again .. RESPECT ..

Co5m1n eXtreme 09-11-07 22:17

masina este gata .....am vazut-o ieri pe calea bucuresti :rolleyes2
aceeasi pisica magnifica , acelasi alb cu tenta de labastru :D :shock:
numai bine ;)

quze 10-11-07 11:34

Hai mihaitza cu poze ca piticu asta a imbatranit , o arde la consum :)))

Teroarea 10-11-07 13:57

o aduci maine? la expo.. ?

Cataaa_ 10-11-07 18:13

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 1192823)
o aduci maine? la expo.. ?

expozitie??are loc cumva la institut?? daca da va rog sa-mi spuneti si mie la ce ora are loc si unde este mai exact !!!scuze pt. offtopic
Salut!

All times are GMT +2. The time now is 06:01.

- Copyright 2026 4Tuning