![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
catalin botezatu zicea k i se pare disgratios din partea unei femei sa coboare dintr-un jeep sau sa se chinuie sa excaladeze inapoi...si ii dau perfecta dreptate :rolleyes2
|
lasa draq jeep-u ca unei femei frumoase ii sta bine intr-un bmw , parerea mea ! si la faza cu jeep-u are dreptate botezatu ! respect !
|
Quote:
Poponarii se uita dupa femei? |
Ce avetzi mai cu botezatu ??? daca asta e parerea lui , nici mie nu-mi place cum ii sta unei femei intr-un jeep si punct ! respect !
|
...pai tre sa se uite daca vrea sa le imbrace!!!!:D
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
mmm
Am vazut azi pasa in VW Eos si arata bine. Si am vazut si un mos intr-un 206cc verde.Dubios!!! |
Oribila faza cu mosu in cc-u , yo am vazut un mos intr-un m3 tunat ,ffffff dubios ! :) :) :)
|
mosu ala cu 206-le e chiar forte dubios...o avea si scaune cu masaj la sezut?? :lol:
da ala cu M3u poate chiar era pasionat si chiar alerga masina nu o folosea sa pescuiasca pustoaice :rolleyes2 |
intrebare: ERA ACELASI MOS???:):):)
|
Las` frate ca am vazut ieri un mos in tg-jiu care conducea un z3 , chiar nu-i statea bine in el , mai ales ca deabea mergea cu masinutza ! respect !
@dmn : nu era acelasi mos! |
da mah stiu...
ce sa-i faci? oameni fara simtul ridicolului... mai rau de atat nu se poate.... sa fii mos si sa ai pretentii de tinerel... eu consider ca intr-un fel trebuie sa-ti alegi o masina care te caracterizeaza per total ca om... ca sincer sa fiu, mi se pare la fel de urat sa vad o baba intr-un cc... |
Quote:
|
daca e o baba buna, trece automat de la categoria baba la "purie un pic trecuta"...:):):)
deci eu vorbeam aici de babe... in sensul nasol al cuvantului :) |
Quote:
nu merge in 206 cc ca nu are loc de baston si lumanare.Poate 307CC. |
:):):) LOL! basma si dinte de aur? ce darcu e din Looney Tunes?:)
nu omule! baba d-aia cu pielea ca hartia creponata...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning