Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

PointMaster 28-07-06 17:10

Re: VT Usergroup - Provocari

am inteles ideea ta , vrei sa-mi raspunzi si mie la intrebare ?

Gabi 28-07-06 17:18

Daca tu ai timp sa faci pe pandaru' la toti cei care posteaza masini, sa verifici daca au copiat spoilere, praguri, diverse elemente de pe masini deja modificate virtual, n-ai decat; eu, de exemplu, nu dispun de timpu' asta. Sunt unele masini care sunt deja cunoscute, se stie ce elemente contin, si de aceea sunt recunoscute de unii useri.

Si ca sa-ti raspund la intrebare, daca as sustine ca toate masinile sunt facute brush, nu copy/paste, as fi nebun. E clar ca se copiaza, dar daca nu se iau elemente de pe masini DEJA MODIFICATE, din partea mea e ok.

vio[s] 29-07-06 10:14

Quote:

Originally Posted by vio[s]
DAca nu ma insel spilerul sapte e cumva de pe un subaru albastru !!!!!!!!!!!! :???: P.S : E stramb !!!

Cum a zis si gabi nu e frumos ce ai facut si nu ai facut numai tu :evil: .......si am vrut sa spun ca spoilerul nu e centrat nu strab !!!
LUcrarea a mai fost postata si la D.T. ..... daca crezi ca o sa intri asa numai bine :???:

Most_Wanted 30-07-06 18:16

1 Attachment(s)
metale ...hai ca eu am facut masina ...stiu ca si tu ai facuto ...asa ca pana azi trebuiau puse ...hai ca poate o pui si u azi ..;)

metal_militia 30-07-06 22:38

1 Attachment(s)
8) :arrow:

Alex2Fast4U 31-07-06 00:12

blowwind.. nu faci shi u poll`u pt bmw.. ? era vorba de vineri seara... toate cele bune.. salut

Barum 09-08-06 00:00

Deci ....eu cred ca chiar la luat valu` pe blowwind :D Salutare la totzi ....revenit de la eforie.....

ionut17 09-08-06 18:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi
Daca nu ma insel, spoilerul pe care tu l-ai copiat este cel de pe Subaru de pe DigiMods, care e 100 % brush. Omu' se chinuie, face brush si altii vin si copiaza... Frumos asa, nu? :evil:

inseamna ca si trickz a copiat de pe aceiasi masina.

Gabi 09-08-06 18:50

Quote:

Originally Posted by ionut17
inseamna ca si trickz a copiat de pe aceiasi masina.

Asta s-a spus de mult! :lol:

Most_Wanted 10-08-06 13:25

eu l-am facut pe metal ..pe cand va scrie si la mine Virtual tuning?

metal_militia 10-08-06 14:40

pai ai zis k ramane pollu doar de dragu sa-l facem....acu k au "aparut" niste voturi in plus vrei locu :rolleyes2 nu-i frumos...

la sugestia lui tng..facem un poll pe bune pe alta masina (pe care vreau sa o aleg eu dak accepti) si iar dak accepti il facem in sectiunea privata VT...k sa nu mai voteze toti amaratii care nu stiu despre ce e vb :evil:

Most_Wanted 15-08-06 11:41

...oke .....nu mai imi trebuie ........dar tu esti ..nu am cuvinte sa zic cum .. .....te credeam altfel .....dar pe parcurs am vazut cum esti !!!!! pastreazatzi locul linistit .....in VT

Reme 19-08-06 14:12

baietii vreau si yo sa il provoc pe DVDValy la un duel! dvd-ule baga aici dc esti de accord!

DVDValy 19-08-06 17:18

ok ma bag >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

tng 19-08-06 18:23

duel pe locul in vt, nu?
alegeti-va o masina (cadeti de comun acord) .. si BATTLE :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning