Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   masinile tari din sm....by Criwar (https://forum.4tuning.ro/195-satu/16967-masinile-tari-sm-by-criwar.html)

rider on wheel 22-07-07 02:06

Re: masinile tari din sm....by Criwar

are cineva poze cu gallardo acela portocaliu??? asa am auzit k e a unuia din negresti si mai are parca un s500 ...

Alex2Fast4U 22-07-07 02:25

poi.. eu doar l-am auzit.. pe cand m-am intors era departeeee.. :| cand apuc sa ii fac o poza.. nu`l iert.. fiti cu ochii in 4 .. poate il prindeti careva mai repede

rider on wheel 22-07-07 02:27

am sa incerc eu... daaa... tot bantuie prin centru... mai da niste ture roata parcu central... doar zic k idee p unde lati putea gasi... :lol:

Criwar 22-07-07 04:44

dah Bentley-ul Continental a lui B... l-ati vazut???...ii bucata...

danny19_sm 22-07-07 12:17

Tipu ala cu Timisoara e mortal =)))........In Timisoara este un Gallardo da e gri.....asa ca nu o fost departe :))

2 fast 4 U 22-07-07 14:35

Quote:

Originally Posted by Criwar (Post 1008717)
dah Bentley-ul Continental a lui B... l-ati vazut???...ii bucata...

hmmmm dak e vb de ala gri atunci l-am vazut da cam demult deja:)......a reaparut?

Spark 22-07-07 14:37

eu aseara am vazut unul
dar nu era gri ... era alb

Criwar 22-07-07 14:50

alb alb...cu niste jante cromate de vreo 22...ii super tare...si cu nr de america...dar cu nume romanesc :)...

Spark 22-07-07 15:04

aham ... ala ...
e bestial :D

rider on wheel 22-07-07 23:04

:confused2 ce mey? lambo sau bentley? :confused2

di48lo 24-07-07 19:13

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 1008196)
mie mi-e chiar foarte clar ce ai intrebat.. da` ii posibil ca din greaseala sa fi gresit sectiunea.. :) nu`i nimik se mai intampla

Nu-s atat de ratat ca sa gresesc sectiunea :lol: Am vazut un Gallardo SE (cu pavilion negru si partea de jos a barii spate vopsita in portocaliu [ca original e negru], numere B leasing) in Cluj, si cineva mi-a spus ca e din SM.

Alex2Fast4U 24-07-07 19:23

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1008139)
Am auzit ca aveti in Timisoara un Gallardo SE portocaliu (cu nr. de B leasing). Stiti detalii? Poze?

MS.

Ziceai ceva de timisoara.. si de aia am presupus ca ai gresit sectiunea..
Momentan nu stiu nimik despre masina.. dak stie cineva ceva.. poze.. o sa le puna cu siguranta cat de curand.. :)

Numa` bine

danny19_sm 24-07-07 20:20

Mai sa stiti ca si eu am auzit de un Gallardo portocaliu vazut in SM care cica e din Baia Mare sau Negresti.....asa merg zvonurile intre cei care l-au vazut ...:))

toyoman 24-07-07 23:51

Gallardo-ul ii din Negresti si proprietarul isi face veacul pe la benzinaria lui Beny, aproape de locul de munca al lui JuanaMan :)
Deci Juana asteptam poze :)

demian 25-07-07 00:47

am vazut si eu lambo la burdea in parcare unde is taxiurile cu nr de b leasing iar proprietarul bmw/ului portocaliu il cunosc defapt ii prieten bun , el asa sio cump. din A deci nui nici o imitatie, intradevar culoarea portocalie ii mult folosita dar arata bine iese m in evidenta numa bine

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning