![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
|
Stai linistit ca toate au cate o boala, la Megane RS nu am auzit decat de ambreiaj ca patineaza in cazul in care masina depaseste 240-260cp si o ti din ambreiaj aiurea, acelas lucru il pot confirma si pentru Subaru Impreza wrx sti , dar fara remapare.
Acum as fi foarte curios sa ne intalnim toti , fata in fata . Atunci sa vedem care are curajul sa jigneasca , nu ascuns dupa monitor. Si daca la intalnirea asta o sa avem si vreo 700m liniari de sosea........sa vezi atunci belea :)) |
Quote:
|
Quote:
Nu stiu inca unde sa fac un soft la masina asta :( |
va rog sa va rezumati strict la subiectul topicului.
am primit reported posts pentru topicul asta din plin. am incercat sa sterg tot off-topicul recent, iar mai deaprte orice post care va face referire la altceva decat megane rs facelift vs g5gti va fi sters, si in functie de situatie va fi sanctionat cu warn. |
deci eu clar as alege golf 5 gti intre astea 2,pentru ca megane are un prieten si mi l-a dat o tura,nu prea se infige,golf am eu,si ma cam infige in canapea cand ii dau ture...deci + pt golf :D
|
Quote:
ce megane si ce golf ai? |
Quote:
sper ca acuma nu o sa ziceti ca megane-ul e vechi si obosit,si golful se duce tare pt ca e mai noua ca masina...deci sincer,am mers cu megane si cand era cumparat de 2 luni,da' atunci nu am putut sa ii rup fashu pt ca era in rodaj...oricum,ideea e una: GOLFUL RUPE MEGANE-UL !!! |
Code:
Flash news: Dupa lupte indelungate cu tehnologia, inginerii de la VW auDaca am afla acest raspuns, am sti exact timpii de circuit a oricarui model care nici macar nu a aparut, iar presa de specialitate s-ar duce pe apa sambetei. Macar spune-mi si mie in cat timp ia suta BMW M8 (2015). |
Quote:
normal ca nu ai apucat sa faci primii 15 mii de km ca erai ocupat cu dacia in 2 usi :)))) |
Quote:
Quote:
PS. tot e mai tare golful,orice ati zice,pentru ca golf am,si stiu cum merge ;) |
Golf oricand, o masina de nota 10,o masina condus atat de oameni normali cat si de ......presedintele nostru marinar basescu
|
Quote:
2 la mana Megane Rs : 225CP /5500 RPM Cuplu maxim 300 NM /3000 RPM Vmax : 236 km/h 0-100 km/h : 6.5 s Vw Golf GTi : 200 CP / 5100 RPM Cuplu maxim : 280/2000 RPM Vmax :235 km/h 0-100 : 7.2s e mai tare GTI ah? 3 la mana, si eu am golf 2.0 tdi si stiu cum merge! nu se compara nici un m3 cu el naiba! ca doar am golf si stiu cum merge ;) get it? |
prietene,deci eu nu am numai dacie,dacia am luat-o pt ca imi place cum arata,toata lumea a ras,da' mie chiar imi place,nu e singura masina,daca tot citesti,citeste tot,nu numai ce vrei tu ;) golful a fost al surorii mele,cumparat asta vara,da' cum avea masina de serviciu,si golful mananca cam mult,am mers mai mult eu cu el,deci eu l-am dresat*********
dolb,daca tu compari un golf cu un m3,si un 2.0 tdi cu un 2.0 tfsi...e clar...******* |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning