![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Dan Niristeanu un alt pasionat de automobile pe langa pasiune de a fi pilot de Raliuri el mergea cu placere si la sectiunea "Vitezisti" ... l-am vazut de cateva ori la Resita pe Circuit si pe Coasta, cel mai mult imi placea designu masini, era tot timpul ingrijita si curata...
https://lh3.googleusercontent.com/_r...40/Image33.jpg El este Dan Niristeanu, un pilot cu un palmares destul de inpresionabil si o cariera lunga in automobilism, o cariera care pt el nu sa terminat inca...nu sant sigur dar Dan Niristeanu alearga pana nu de mult in Campionatul National De RallyCross, clasa 1600-2000 cmc... Debut:1979 Etapa nationala de viteza in coasta- Paltinis, Sibiu |
2 Attachment(s)
Quote:
Calendarul sportiv pe 1984, apărut īn nr. 1-ianuarie al AUTOTURISM 1984. Cronica MP Bucureşti, īn AUTOTURISM 1984, apărut īn nr. 6 al AUTOTURISM 1984. |
Quote:
:twisted: ...Dar # 22 GALATI e aceasi masina cu #2 EXPO |
Quote:
|
Quote:
|
Nelutzu ma bucur ca iau placut pozele postate de tine de de la mine pe http://forums.autosport.com/index.ph...=560&start=560 lui Alexei si multumesc de reclama...sunt dator cu un gratar :)...la mine cand veniti la Buc (daca se tine F1, sau cu alta ocazie cand sunteti pe A1, Km 30)...mai bag poze cu detalii tehnice la CPP saptamana asta....sa le scanez...am si sasiul de la o Estonia...masina mea preferata :))
|
3 Attachment(s)
https://lh4.googleusercontent.com/_r...40/Image31.jpg
Niristeanu Dan Data nasterii:24-May-1950 Locul nasterii:Sibiu Profesia:Inginer Hobby-uri:Automobilismul, Box, Judo Debut:1979 Etapa nationala de viteza in coasta- Paltinis, Sibiu Palmares : Locul II Gr. I Campionatul National de VitezaiIn Coasta "Paltinis 1980" Locul III Gr. 1 Campionatul National de Viteza pe Circuit "Baia Mare 1980" Locul IV Gr.I clasa Nationala in Campionatul National de Viteza in Coasta 1981 Locul V Gr.I clasa Nationala in Campionatul National de Viteza pe Circuit 1981 Locul III cu Echipa IPAS Sibiu in Campionatul National de Raliuri 1981 Locul III Gr.A2 in cadrul etapei nationale de Viteza pe Circuit, Resita 1983 Locul II Gr.A2 in cadrul etapei nationale de Viteza pe Circuit, Satu Mare 1983 Locul III Gr.A2 in cadrul etapei nationale de Viteza pe Circuit, Sf. Gheorghe 1983 Clasificare Anuala:1983 Locul IV Gr. A2 in cadrul Campionatului National de Viteza pe Circuit 1983 Locul V Gr. A2 in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 1983 Clasificare Anuala:1985 Locul V, Gr a2 in cadrul Campionatului National de Viteza pe Circuit 1985 Locul V in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 1985 Locul II Circuitul De Viteza Tg. Jiu 1986 Din 07.1986 participant in Campionatul National de Raliuri Locul II Gr. C, clasa 6 si locul VI in Clasamentul general la Raliul Harghitei 1987 Locul III cu echipa IPA Sibiu in cadrul Campionatului National de Raliuri editia 1987 Participari internationale: Locul IX , Gr. A, clasa 7 in cadrul etapei de Campionat European de Raliuri YU Rally 1987 Locul II pe natiuni cu echipa Romaniei la YU Rally 1987 Locul XVI in clasamentul general national anual de raliu 1987 Locul VIII in clasamentul general national anual de raliu 1988 Locul II pe natiuni cu echipa Romaniei la etapa de Campionat European Hebros 1988, Bulgaria Locul III la Gr C si clasament general la etapa nationala Raliul Deltei 1989 Locul I Campion National cu echipa IPA SIBIU 1989 Locul VIII in clasamentul general national anual de raliu 1989 Locul V clasa H11 etapa nationala de VTM (1) Cisnadioara - Sibiu 2004 Locul IV clasa H11 etapa nationala de VTM (2) Cisnadioara - Sibiu 2004 Campionatul National De RallyCross, clasa 1600-2000 cmc: Locul I , et. I - Pitesti 2006 Locul II et. I - Tg Mures 2006 Locul II et. I - Sibiu 2006 Locul III et. II - Pitesti 2006 Locul III et. II - Sibiu 2006 Clasificare Anuala: Locul III in cadrul clasamentului general anual 2006, clasa 1600-2000 cmc :shock: si mai departe poate apare el si ne zice ce a mai facut din 2006 incoace :D... Fotografiile ai apartin |
Quote:
PS: cine stie in ce an ? la Resita la CPP a luat foc masina ce asigura service si siguranta pe traseu, sau era masina oficialilor, un Aro al ACR-ului :twisted:... tare faza, era cald, si a avut scurgeri de benzina la motor, am fost si io in preajma cand sa intamplat, dar nu mai tin mite exact cand sa intamplat ??? |
Quote:
|
Quote:
daca nu va supar ? 1976..parca, sigur coasta de la Oituz. la start un concurent din Bacau, pe numele sau Ladaru Stefan ( pe unde o mai fi ?). Si nu conducea deloc rau, dar nu prea avea ce. Automobilul era furat ! de acasa, intrucat ducea cu acesta tatal lui zarzavat la piata zilnic. A fost contestat ca ocupase locul 3 la grupa N, si ca motiv ; tinuta de drum a masinii coborata cu 5-6 cm. De fapt arcurile erau lasate de la transporturile agricole ! si...si a fost descalificat ! Contestatar infocat: ...un bucurestean de renume, al carui baiat venise pe 5 !! ca nu mai conteaza acum numele lui, ca doar l-am laudat si pomenit. eheeee ! Asa s-a scris istoria clasamentului gr N, atunci. ( mi-a ramas un jind in suflet, intrucat nu stiu daca in acel sezon, tanarul temerar s-a mai urcat pe podium. |
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1 Attachment(s)
Aveţi ataşată cronica coastei de la OITUZ 1976, din Autoturism nr. 9/1976. Cred că Lădaru era din Bacău.
|
Da, era bacauan, si anul urmator a venit cu masina usor preparata, si.. asa au inceput durerile de cap: ba de frane, ba de carburator...etc ... etc deh,
Nu-mi mai amintesc sa-l fi vazut printre protagonisti, desi nu mergea deloc rau, si nu avea ceva " ovaz la gloabele-putere" si gume ! si tot asa , cand nu era una, cand alta, dar devotament si pasiune avea moldoveanul ! |
Revista Autoturism cu Nr:12/1979 la pagina 11 o are careva? :arrow: si astept cu nerabdare pe domnul Valentin sa ne spuna ceva despre acel an(1979) la Coasta si Circuit :-)
|
3 Attachment(s)
Revista Autoturism cu Nr:12/1979 la paginile 3 şi 11:
1.- Clasamente finale la viteză pe circuit (VCi). 2.- Clasamente finale la viteză īn coastă (VCo). 3.- Primii 10 sportivi la AUTOMOBILISM şi KARTING pe anul 1979. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning