![]() |
Re: Masina suprema
Lexus L600H...
|
BMW M5 E39
|
Mai motivaţi şi voi DE CE e maşina supremă?
|
Cateodata nu poti motiva. E ca si cum te-as intreba de ce-o iubesti pe prietena/nevasta ta. Poate nu e cea mai frumoasa/desteapta etc, dar are ceva care iti place tie. Cam asa e si cu masinile.
My 2 cents. |
Îţi pot da 10 motive importante pentru care o fac, deci măcar 2-3 cred că trebuie să existe şi la tine :) ...
|
Oke.
Enumar: 1 - E39 e cel mai echilibrat si frumos BMW din tot ce exista 2 - M5-ul este cel mai puternic din E39-uri 3 - Imi place mie 4 - Mi se pare mucle-car-ul european suprem (daca se poate spune asa ceva) |
Tare faza cu cele " 10 motive " parca i din Miorita :-P , dar e K macar fiecare sa dea cate 5 nu ??? prin urmare , toata lumea s-a indragostit intr un moment de slabiciune de cate o " bucatica " pe care o conducea altu pe strada :-P eu la randul meu visez la un Mercedes....nu ca ar conta foarte mult modelul , cred ca toate cele dupa anul 2000 i si merita banii....dar cum se apropie si ziua mea acusi poate vede cine trebuie " postul' meu si mi cumpara un ML , dar sa fie cu motor de 2700 maxim, ca sa i pot plati asigurarea si sa nu consume extraordinar de mult , poate sa aibe cutie automata ca nu ma supar, am facut destula " mamaliga" in 10 ani de cand invart la schimbatoare, m am cam saturat, poate fi full piele ca nu s pretentios, navi si tv, in rest o singura dorinta o vreau gri metal, sa nu se cunoasca pe ea praful de pe strazile din ro, cam atat ca n-am fost asa cuminte :twisted:
Mercedes ML 270 CDI : + nu i nici prea nic, nici prea mare. + consum mediu 10 , cred ca i multumitor in raport cu marimea. + asigurari impozite relativ mici in comparatie cu alte masini. + agresivitate,confort si siguranta oferite din plin + garda la sol ridicata , " gume" late" masina nascuta pentru drumuri din ro. Iar ca sa fiu corect o sa spun si partile care le consider ca fiind cu ( -) - lipseste modelul cu ' lada",poate parea bizzar dar mi-ar trebui pentru a transporta cainii, sau alte chestii urat mirositoare sau mai inalte. Sper sa nu mai dureze mult pana sa am unul.....si doresc la toti sa va impliniti visul de a avea ce masina va doriti. Viteza ucide, nu va lasati inselati !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning