![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
|
Quote:
|
tocmai am gasit un videoclip in care apare masina mea dinainte sa o am:D
nu este decat la inceput ... dar tot sunt fericit https://www.youtube.com/watch?v=lbm_GenQlv4 |
Foarte tare....a filmat masinile de la Ghost si le-a pus in videoclip....era greu al dreaq sa vina sa ne traga de maneca sa intrebe dak vrem sa il ajutam cu o filmare... ! HMM....
P.S. masina ta apare si intr-un montaj facut de Ghost Racing Team, mai vechi, o sa incerc sa-l urc sa ti-l trimit ! ;) |
Quote:
|
Re: lexus sucks on calbra
Quote:
tzi au pus colegii poze asa ca nu cred ca mai este cazul sa o fac si eu Cum poti sa spui ca arata ca dracu o masina cu stopuri lexus? cum ? CU NONSALANTZA :lol: ;) este parerea mea proprie si personala . si am vorbit de stopuri nu de faruri asa ca nu confunda marfa cu ambalaju |
Quote:
..ms oricum :) |
2 Attachment(s)
Nu mai posteaza nimeni p-aci? :sad: Uite, mai pun eu doua poze cu Lexusuri pentru Calibra! Primele sunt dragutze insa totusi nu prea cred ca ar da bine pe a lui Liviu, a doua poza stiu ca a mai fost postata dar am pus-o pentru comparatie!
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca cele negre cu 5 stopuri sunt cele mai potrivite pentru masina ta, acum faci ce vrei, e alegerea ta.
Mai pun o data poza |
1 Attachment(s)
Uite cam asa arata ......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da ce nu trage bine masina? Si ale mele sunt exreaordinar de grele. Am simtit diferenta intre ale mele si unele pe 14 de origine
|
Pai trage...eu nu am apucat sa vad cum ar trage cu roti mai mici!
|
All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2025 4Tuning