![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
|
Quote:
|
Arata foarte bine pedalele dar si eu sunt de parere ca ar trebui alte presuri acolo sa se faca combinatia de culori calumea ;)
|
Quote:
Cateva poze noi! http://dragosfoto.blogspot.com/2010/....html?spref=fb https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3812252 |
Hmmm......., very nice...
Dupa asa o sedinta foto parca te indragostesti din nou de ursulet. Iar, si iar, si iar.... Mai faci si cate ceva la el, ii mai faci si cate un cadou... Si uite asa il iubesti din ce in ce mai mult si nu poti renunta la el. Multa bafta cu el, sa-l faci asa cum iti doresti. P.S. Mai bine urca ceva foto si aici ;) |
Acushica o sa il bage sub plapumioara :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
Pozili:D
|
Quote:
daca tot ii place sa stea la pozat poate vine si vipu intr-o zi pana la piatra sa-l insoteasca la o sedinta foto...:rolleyes2 |
Cum am scris pe topicul cu poze si mi-am dat seama apoi ca nu e topicul tau :D : Foarte frumos interiorul :!:
|
Quote:
Quote:
|
super....
clar tipa dupa suspensie , dar daca o folosesti si iarna mai bine las-o asa ca sintem in RO si e grav.... |
Foarte frumos ursache, imi place si se vede ca te ocupi de el8)
De facut la urs intotdeauna va fi, pasiune sa ai si rabdare;) Succes in continuare man, sa iasa asa cum iti doresti:-) |
Quote:
Quote:
S-auzim de bine Bogdane |
3 Attachment(s)
Astazi se implineste un an de cand am ursuletul pe mana! Sper la multi altii fara incidente majore , ca cele minore sunt inevitabile la varsta pe care o are masina!
Asa arata cand am luat-o ...si mai sus ati vazut cam cum arata acum la un an de zile dupa si 2 interventii pe cord deschis ca sa il resuscitez sa ma pot bucura de el:rolleyes2:D Nu i-am luat nimic special ca sa "marchez" momentul ca m-a cam secat de finante :lol: dar intentionez sa ii pun benzina si sa il plimb la pas diseara ... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning