![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Merci, peisajul este intr-adevar superb, a venit cam repede iarna la Brasov ce-i drept...am profitat putin, a trebuit sa surprind momentul in poze.
Este un model frumos de motocicleta la scara 1:1, am fost atras de acest model KTM - cross, de aceea am si primit macheta modelului. 8) |
Poate ultima e putin blurred, in rest la celelalte, impecabile. au iesit chiar super 8) Cat despre peisaj, e foarte frumos, eu ma plang ca pe aici nu ninge mai deloc :cry:
|
Absolut superbe pozele, iar motor pe portocaliul asta da bine de tot in zapada:!:
|
Chiar vroiam să-ţi spun azi noapte într-un p.m că participi la concurs cu o machetă frumoasă şi pozele sunt superbe ...dar am uitat , e bine că am dat aici de poze că sunt mai multe şi merită văzute :D Felicitări !
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte frumos motorul pe zapda :D sigur nu ramai blocat cu el :D. Imi plac pozele.
|
8 Attachment(s)
Porsche 911 Carrera S, 1:18, Autoart.
Macheta am mai prezentat-o acum 1 an, pe un corp de mobilier, pozele nu puneau deloc macheta in valoare, erau ca naiba. Asa ca din plictiseala am refacut pozele cu modelul, sper eu sa nu se supere nimeni, iar daca se supara, sunt convins ca o sa-i treaca. :) |
Sa vezi ce-o sa se supere toti ca ai prezentat iar piesa asta:twisted::twisted::twisted: o sa-ti sara toti in cap ca s-au plictisit de ea, ca e o tigaie, ca bla bla bla:-P
Serios acum...cine sa se supere Radule? Cand prezinti asa o piesa. Poate ca daca nu ziceai ca ai mai prezentat-o nici nu-si dadeau seama;) |
Bine spus Raducule, cine sa se supere la o asa macheta? (glumesc) :evil_laug
Adevarul este ca macheta produsa de Autoart este foarte buna, chiar merita niste poze mai bune, modelul in sine este deosebit, mereu mi-a placut acest 911 (997), de aceea l-am si luat, iar realizarea este de exceptie. 8) Toate cele bune. |
in felul asta poti sa-ti dublezi numarul colectiei:lol::lol::lol:
le mai pozezi odata cu alt fundal:lol::lol::lol::lol: oricum, buna treaba cu pozele, bravo. |
nu era asta ideea, ci ca prin pozele care le-am facut prima oara, macheta nu era pusa in valoare. Am considerat totusi ca merita ceva mai bun, in principal sa vedeti voi ceva mai bun, ca pana la urma pentru voi o postez, pentru ca eu o pot vedea oricand doresc. 8)
|
O macheta foarte frumoasa, si eu am pozat multe machete de 2 ori care prima data nu aveam cu ce face poze sau locatia buna. Pozele imi plac !
|
Eu zic ca merge urmatoare sedinta foto afara cu frumusetea asta de porc..si nici atunci nu o sa fie suparare:!:
|
merci baietii :peace:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning