![]() |
am mai vb cu cineva in leg cu o cabanutza... a zis ca locuri nu sunt si nici nu o sa mai gasim decat daca cineva renuntza la o cabana! marea majoritate a cabanelor sunt pline! tre sa ne gandim mai rpd!
|
am vorbit din august, si am dat avansul la juma'tea lui septembrie, ca pe valea prahovei nu mai gaseai nimic la 1 octombrie :lol:
oricum acum e cam tarziu si pt restul statiunilor... ar fi cazul sa va miscati repede daca vreti sa nu ajungeti intr-un restaurant plictisitor... |
sal
1 Attachment(s)
:peace:
|
aja este aleks!! nu ne-a izbit ideea mai rpd si na...
|
there`s a problem.. u`ved got no engine :P
|
La multi ani . Nicoleta , Nicu , Nicolae (si alte derivate)
La multi ani . Nicoleta , Nicu , Nicolae (si alte derivate)
|
Salutare!Sunt nou pe aici.Ce se mai uade cu tricourile.??YO zic sa ne intalnim face-ti o lista shi fiecare plateste shi dupa aceea i se aduce sau trimite prin posta ramburs.Ira cand ne vdem sa vii cu cate un exemplar din fiecare chestie..BINE>?Dca aveti alte p[ropuneri va ascult(a se citi va vad :roll: )pe curand
|
sal
pai fara motor nu mai bagi benzina.. costuri mai mici... daca iei vreo 10 pusti dupa tine sa te impinga e mai palpitant :peace:
|
New Guy
Sal'tare
Chestii despre mine: ma gasitzi pe aici k cornILa, am 21 ma gasitzi in Iasi Car: Opel Vectra GTS 2.2 DTI 150hp |
Salutare si bun venit.
Insa, nu cred ca era nevoie sa faci un topic nou doar pentru ca ni te-ai alaturat, era deajuns sa iti treci datele la Identitati membri si ai fi primit aceleasi urari :) R3SP3KT! |
s-o rezolvam cu stickerele si vedem pe urma si de tricouri...
oricum, ne auzim pe 17 si vedem cum facem... |
subscriu la c a zis crisiti :D oricum welcome in tha club!
|
hahhaha :D
bai, deja nu mai pot iesi din casa...deja m-am apucat sa-mi desfac avionu sa-l duc in casa...sa-mi zice-ti cand veniti prin cluj :d |
Re:
aleks stai prin cartierul cu 'Martirii'?
Quote:
|
Re: Tricouri CrazyDrivers, stickere, numere! cititi cu atent
AS dori sa stiu shi eu cum fac sa imi apara shi mie logo CRAZY DRIVERS sub signature cand dau mesaje?thx
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning