![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
I-am zis ca o sa faca senzatie cu aia, abea astept sa gasesc si eu ;)
|
7 Attachment(s)
Mersi baieti de aprecieri;) Nu stiu de ce va place Ghostbuster asa mult... adica si mie imi place (e un must-have), dar parca nici chiar asa:D
Pentru azi, doua machete la fel de "noi", desi au o varsta frumusica:D: Lamborghini Diablo 1/43 Bburago Italy (multumesc Creative256) Shelby Series 1 1/43 Bburago Italy (multumesc Creative256) |
E dragut Shelby dar urla dupa niste jante :)
|
Cu mare placere, ma bucur ca iti plac, la mine numa adunau praf :-P, acuma vezi cum e incet incet toti ne hotaram pe o scara si de acolo se cam triaza ;)
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi, doua HW-uri din 2004, respectiv 2005, inca in blister: '70 Plymouth Road Runner 1/64 HotWheels (2004 Wastelanders Series) (multumesc manta79) Ford Anglia 1/64 HotWheels (2005 Hotwheels) (multumesc manta79) |
Unde naiba sa merg si eu in capitala sa gasesc d'astea noi pe 2010 ? Am fost la cateva selgrosuri d'aici dar nimic. :(
|
Nais:-D . Lasa ca ai timp sa te hotarasti, apoi o sa le dai cu parere de rau, si apoi iei altele si tot asa ;)
|
Frumoase toate si Bburago astea vechi si HW astea noi. Eu sunt "dezaxat" pe 1:43 + camioane 1:87, 1:72, 1:60, 1:50 si 1:43. Numa' bine la toata lumea.
|
Foarte misto ultimile achizitii, dragut ca sunt inca in blister!
Apropos de "axe" :), 1:24 + 1/64 si apropiate |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, v-am promis o poza de grup cu Ferrari 1/43:D Referitor la F50-ul Barchetta am deja 2 oferte (una la care astept raspuns saptamana asta si una de back-up) deci pe saptamana viitoare sper ajunga in sfarsit la mine;) Le-am aranjat in functie de anul de productie (1975-1996): Ferrari 308GTB "SABA" Ferrari 512BB Ferrari GTO Ferrari GTO Evoluzione Ferrari Testarossa (rosu) Ferrari Testarossa (galben) Ferrari F40 Evoluzione Ferrari 348tb Ferrari 348tb Evoluzione Ferrari 456GT Ferrari F50 Hardtop Ferrari 550 Maranello |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Good job!!!
|
Nais........Ferrari, le am si eu si sunt foarte tari.
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri prieteni;)
Quote:
Azi m-am dus in plimbare pana in Selgros cu gandul ca poate am ratat vreun model zilele trecute... si am mai gasit un Mustang Funny Car, model pe care il cautam de mult timp, care se adauga colectiei de Mustang-uri (sunt deja 15:oops:). Promit, de miercuri incep sa prezint noutatile, pentru azi si maine am 2 1/18:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning