![]() |
Re: Jocuri pentru PC
Doar peste PROSTret....doar atat!U2 e cu multe clase peste el ;)
|
1 Attachment(s)
tracker romanes , mere downloadul shtutz
NFS UNDERCOVER HERE WE COME :2gun::2gun::2gun::2gun::2gun::2gun: |
Am luat jocul E super! :peace:
|
incearca prea mult sa fie real , se duce prea mult spre exigenta...
nota 7 , sa vad cum e pe la 10-15% ... si mai zic o parere |
http://www.rockstargames.com/IV/#?page=information
GTA 4 , amanat pana pe 3-4 decembrie , lansarea in America de Nord si respectiv Europa |
3 Attachment(s)
BET And Race
Dezarhivati si bägati in Bitorrent sau uTorrent , depinde ce folositi , este tracker romānesc... |
ce specificatii cere?
|
Quote:
|
Minimum System Requirements
* 1.5 Ghz * Geforce 6200/Radeon 9800 * 512 MB * Windows XP/Vista * ISDN Recommended System Requirements * 2.0 GHz * Geforce 7800/Radeon X1800 * 1024 MB * Windows XP/Vista * DSL am gasit si cerintele... |
e bine,ca mie de exemplu imi merge NFS MW,dar nu imi merge asta de 240 mb...
am doar 256 memorie ram :| |
5 Attachment(s)
GTR 2
1-) Download & Install The Game ! 1.Dont Start The Game After Installing ! 2.Copy All Files In This Map To Your GTR 2 Game Folder 3.Run The Game And ENJOY !!! Vä rog frumos numai spuneti "e vechi" "e naspa" poate celorlalti le place... Cāteva screen-uri ! PS:Īn cāteva zile pun si torrentul cu GTA IV :yes: cum apare imediat l-am pus , fiti cu ochii in patru :D |
1 Attachment(s)
Best Race Pack !
Dupä cum spune si titlul , este un pack cu cele mai bune jocuri racing . Grand Theft Auto Vice City GRID DVD5 GTA San Andreas GTR FIA GT Racing Game LA Rush Nascar Racing Thunder 2004 Need For Speed :Need For Speed 2 Final Need For Speed Carbon Need For Speed High Stakes Need For Speed III Hot Pursuit Need For Speed IV Need For Speed Most Wanted - Black Edition Need For Speed SE Need For Speed Special Edition - Napalm Need For Speed Underground Need For Speed Underground 2 Need For Speed V Need For Speed VI Need For Speed Pro Street Race Driver GRID Race 07 TOCA Race Driver 2 TOCA Race Driver 3 TrackMania United Forever Dimensiune Fisier : 50.63 GB Enjoy :rolleyes2 |
nu inteleg ce cauta GTA acolo...
eu in loc de gta as fi pus 1nsane :) |
GT Legends cine are ? o versiune buna , sa mearga toate cursele
|
4 Attachment(s)
Quote:
1.deshideti arhiva GTL folosind WinRar 2.dezarhivati tot folderul GTL unde vreti in pc 3.va duceti in folderul GTL pe care tocmai l-ati dezarhivat 4.dublu click pe GTL.exe 5.enjoy Minimum System Requirements System: 1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent RAM: 1024 MB Video Memory: 64 MB Hard Drive Space: 2500 MB Recommended System Requirements System: 2 GHz Intel Pentium IV or equivalent RAM: 1024 MB Video Memory: 256 MB Hard Drive Space: 2500 MB Other: DirectX 9.0c compatible graphics card |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning