![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Atunci imi cer eu scuze ca mi s-a parut ceva tendentios in nota ta. Ai dreptate ... practic daca vorbim doar de masini amandoi sunt de laudat. Daaar ... daca pe un topic destinat provocarilor .. unul din ei incepe sa se lanseze in afirmatii si acuzatii nefondate , incepe cu atacuri personale la toti cei care nu-i canta in struna .. pai ce sa mai zici ? Cand ne gandim ca acelasi om se lauda cu "sub 10 sec pe 402 m" si se autointitula "regele" si "om al strazii" ... daca are pretentii sa fie luat in serios dar scrie in limbaj de MIRC la o varsta ce ii confera de mult dreptul la vot ... Orice i-ai spune .. oricat de "citet" ai vorbi cu el ...el o tine pe a lui si o tine intr-o ofensa cu toata lumea. Sincer ... cand voi avea ocazia si-l voi vedea iar la ilegale ma voi gandi serios daca voi putea fi acuzat de tainurire sau nu . Pacat de acel TT ... omul e de nimic .
|
pepi a facut o provocare avand de luat si o revansa mai ales ca initial cursa a avutloc cand masina lui pepi era aprope de sandard
|
Probabil la Bucuresti orgoliile sunt mult mai mari .... si oricum la voi sunt si acele "grade" pe care le purtati pe umeri cand iesit la "joaca" .... pana mea la noi la Craiova e ceva mai simplu ... fara grade ... dar eu zic ca e mult mai frumos la noi ... si spun asta poate cu buna dreptate pt ca la noi IN FIECARE SAPTAMANA SUNT "DUNGULITE" ... majoritatea suntem prieteni si ne respectam cat de cat ... sunt si la noi persoane care SUFERA de ele ... si care pun cai pe masina castigati la LOZ IN PLIC .. dar stiti voi vorba aia "CU CAT CAZI MAI DE SUS CU ATAT TE RIDICI MAI GREU" .... persoanele care sufera pe la noi sunt oarecum marginalizate si ironizate ... sa vedeti ce repede isi revin :) ... Oricum ce nu inteleg acele persoane e CA FIECARE ARE NASUL LUI MAI DEVREME S-AU MAI TARZIU ... si cand o sa fie jos nimeni nu o sa se uite la EL. Masina e un obiect pe care azi il ai maine poate nu il mai ai din milioane de motive ... caracterul omului ramane ... deobicei majoritatea asta aprecieaza ....
Eu sincer nu va inteleg ... de ce va certati aiurea ... si ce e mai rau ,va jigniti,injurati si amenintati .... si poate lucrul cel mai grav VA TURNATI? (Pepy sa nu crezi cumva ca ma refer la tine .... vorbesc in general ... pt ca un lucru e clar la voi ... aveti CARTITE frate) Sunt convins ca majoritatea celor ce vor citi postul meu il vor uita in 1 min dupa ... important e sa realizati ca lucrurile nu au fost din totdeuna asa ... multi isi amintesc cu drag de vremurile `98-01 cand toti erau uniti si incercau sa se scoata unu pe celalat din fata gardei .... dar sincer .... am si eu o intrebare pt voi .... CE FACETI VOI CA SA REVENIM LA MENTALITATEA DE ATUNCEA? .. eu zic ca nimik .... pe majoritatea o masina i-a facut sa se creada ZEI ... sau sa ceara sa fie RESPECTATI ... ce nu stiu ei este faptul ca "respectul se castiga nu se cere". Scuzati postul care e total pe langa subiect .... dar poate am expus "frustrarea" de exista in mine .... lucruri care candva faceau sa imi creasca adrenalina la maxim si sa simt ca "traiesc" .... ma fac acuma sa-mi fie scarba ... sa nu ma mai intereseze ... si adsfel facand loc urei,ranchiunei si jignirilor.Poate acuma de sarbatori o sa va mai calmati si ... poate la anul o sa priviti lucrurile cu alti ochii .... si poate tot acuma o sa realizati ca sportul asta de ne farmeca pe toti e pe "cale de disparitie" .. spun asta vis-a-vis de numarul de curse legale realizate in anul 2007 .... si poate aducandu-va aminte ca persoana care va mobiliza pe voi acolo la Bucuresti (Micutu -RIP) nu mai este printre noi toti. O.T. - sincer mi-ar place sa vad o cursa intre voi .... dar o cursa in spiritul competitiei si al fair - play`ului nu una a jignirilor si amenintarilor. |
1. luciane,faceai tu curse acum 4 ani cu c?cu cine?cu oltcit?d acum inainte poti sa afirmi c vrei ,pt mine nu ai contat si nu vei conta. PUNCT
ti-ai luat tupeu k esti in speedline,dar defapt singurul kre are ceva d zis acolo e pepy,kre il stiu d knd aveam a4...chiar dak il bateam,mereu comenta 2. pepy...chiar si in kdrul legal,legea interzice pariurile pe bani...solutia legala ar fi sa ajungem intr-o finala si kstigatorul ia banii...deal? 3. sebastian,tu inafara d faptul k arunci cu noroi in toti concurentii tai kre fac softuri, ai ceva cu mine,pt k eu iti bat toate masinile tunate d tine si-ti inteleg frustrarea si faptul k ai mers la un anumit comandant d brigada a politiei rutiere si ai dat sifoane...tu demult nu mai ai respectul strazii,asa k posteaza dak ai masina sa t dai cu noi,nu o masina kre in 2 ani a iesit d 2 ori k vezi doamne nu ai cu cine sa t dai...baliverne,stim toti k ai plesnit mai multe motoare k mine,mare guru 4. dak niste colegi d la mine din club fac glume k sunt rege si unii dintre voi,mai isteti din fire,cred k ar fi parerea mea despre mine,imi pare rau sa zic,dar trebuie sa fii tare incult 5. calimero are dreptate,aici orgoliile sunt prea mari si nu s pune punctul p I kte curse a kstigat pepy cu mine si kte eu cu el...e simplu...2-1 pt mine |
Calimero mi-am schimbat parerea despre tine!cu postul asta ai crescut destul de mult in ochii mei desi aveam o parere "nu prea buna" despre tine ;)
|
ha ha ha...ce distractie.uire propunerea viabila sa vedeti cine e mai iute:400 m cu start de pe loc ...pe jos.fara dosare penale si alte chestii si asa o sa rezolvati problema.lasati masinile sa se odihneasca si dati bice la cai.:)))))))))))))))
|
Quote:
ii provoc pe sebastian,pepy,lucian,bogdan si radu din craiova la 400m pe jos :)) |
Da Calimero ... si de la mine un 10 pt tine daca imi e permis.
Caracatitza mica si urata ... pe cine crezi ca intereseaza cat conteaza pt tine ? Esti amuzant ... astept cu interes viitoarele episoade din ...."Sa radem cu caracratitza ". |
Quote:
|
Quote:
CZR-ule tu cum le ai?:lol: |
Quote:
sebastian,maestru al mani****rii,zi-ne tu dak ai luat legatura cu domnul motoc sau nu k sa-mi faceti filet? sebastian,maestru al curselor,accepti provokrea lansata d a alerga pe jos 400m? |
esti dus cu pluta eu cu Motoc nu-s prieten il detest si restul aberezi ca de obicei
esti simpatic si amuzant |
Quote:
si marmota c zicea? lasa-ma sa ghicesc...invelea ciocolata in staniol :)))))))) |
Hai sa fim oamni seriosi termina cu prostiile.
Si eu am permisul suspendat de doua luni si mi se rupe **** de ei. Vrei sa te dai cu oameni astia ? Eu unul am sa ma dau cand consider o cursa ca este interesanta, iar motorul meu e beton acum se face revizie pt ca am trecut la un alt stagiu superior si nu e de joaca. |
bla bla bla, te dai cu maftei ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning