Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Blondy26 24-09-08 12:01

Re: How about piercing or tattoos?

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1772302)
:yikes: cum sa faci asa ceva si mai ales singura????? omg :|

@gabi - =))))

da...si mai ales cum sa faci asa ceva la 16 ani?!:)))))) de fapt la cate ai deja..nu mai conteaza....

Mustang 24-09-08 12:06

Don't judge the lady.
E felul ei cum isi poarta podoabele. :D

Saharra 24-09-08 12:57

C`mon, faptul ca am 16 ani defapt 17 :P, nu ma impiedica sa nu-mi gauresc pielea , I just love the piercings:)

Oricum m-am decis sa ma duc la salon.

bmwm5 24-09-08 13:12

stau si ma gandesc ala care te va ....perfora poate fi acuzat de pedofilie avand in vedere faptul ca atinge organul sexual al unei minore?

Mustang 24-09-08 13:15

Are 16 ani, merge pe 17. Se considera ca are discernamant. :D

DTH 24-09-08 13:22

Quote:

Originally Posted by Saharra (Post 1773149)
C`mon, faptul ca am 16 ani defapt 17 :P, nu ma impiedica sa nu-mi gauresc pielea , I just love the piercings:)

Oricum m-am decis sa ma duc la salon.

Am si eu cateva intrebari scurte si rapide...daca nu te deranjeaza si esti dragutza sa`mi raspunzi...

1. Cu ce te ajuta pe tine piercing`ul ala in clitoris ?
2. Crezi ca exciti barbatii mai mult ( ca am auzit ca daca ai pierce in clitoris sau in penis exista shansele de excitare mai mari asupra corpului) este total FALS ! ( ASTA ! daca numai esti virgina ) mentionez !
3. De ce tocmai acolo ? Nu ai alte zone pe care le poti descoperii si sa`ti lasi planurii`le de`o parte sa revii cu altele ?
4.Nu inteleg la ce e bun o bucata de fier in clitoris si in sfarc :| te automutilezi singura sincera sa fiu , cand o sa fii mai mare n`o sa`ti mai placa , si am foarte multe cunoshtintze care au renuntzat la pierce`uri de catziva ani si au ramas cu gauri in corp ;) spranceana,buza,nas etc ;)

Poti sa`mi raspunzi si mie ? Multumesc anticipat ;)

Saharra 24-09-08 14:09

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1773183)
Am si eu cateva intrebari scurte si rapide...daca nu te deranjeaza si esti dragutza sa`mi raspunzi...

1. Cu ce te ajuta pe tine piercing`ul ala in clitoris ?
2. Crezi ca exciti barbatii mai mult ( ca am auzit ca daca ai pierce in clitoris sau in penis exista shansele de excitare mai mari asupra corpului) este total FALS ! ( ASTA ! daca numai esti virgina ) mentionez !
3. De ce tocmai acolo ? Nu ai alte zone pe care le poti descoperii si sa`ti lasi planurii`le de`o parte sa revii cu altele ?
4.Nu inteleg la ce e bun o bucata de fier in clitoris si in sfarc :| te automutilezi singura sincera sa fiu , cand o sa fii mai mare n`o sa`ti mai placa , si am foarte multe cunoshtintze care au renuntzat la pierce`uri de catziva ani si au ramas cu gauri in corp ;) spranceana,buza,nas etc ;)

Poti sa`mi raspunzi si mie ? Multumesc anticipat ;)

1. Nu ma ajuta cu nimic, il fac doar din pura curizitate. Daca nu imi place il dau jos
2. Nu il fac pentru a excita barabtii, il fac din dorinta de a experimenta ceva nou.
3. De ce in clitoris?pentru ca imi plac piercingurile ascunse, in plus de asta nu cred ca ma automutilez atat timp cat imi bucatile alea de fier sa-mi fie bagate-n piele. Atunci cand ma voi plictisi de ele e voi da jos.Si uite partea buna a piercingurilor: nu sunt permanete.Cat despre riscurile infectiilor , nu am avut parte de asa ceva. Si cred ca prin raspunsul 3 ti-am raspuns si la intrebarea 4.

bmwm5 24-09-08 14:15

saharo,intrebare mica:din toate forumurile posibile si imposibile de ce ai ales sa postezi aici?

aleks 24-09-08 14:46

numele de ion/ionut, iti spune ceva...saharra?

momo 24-09-08 14:53

si eu aveam un gand pe la varsta de 17-18 ani sa bag piercing in spranceana dar m-am lasat repede de gandul asta...

cate despre clitoris... daca ei ii place sa se gaureasca si in alte parti e numai treaba ei...

ps: aleks... am vazut ca mi-ai sters postul! te tin minte la pomu' de craciun :)

aleks 24-09-08 15:22

al tau si inca vreo 10, nimic personal :)
sharra, inca astept lamuririle tale, eventual pe mesaj privat, ca sa nu banez 2 usere aiurea, ce zici? ;)

Sasha 24-09-08 15:25

OMG it's a travestit :cry2:

momo 24-09-08 15:31

@ aleks: frate mor de curiozitate! cine-i ion sau ionut ala?

DTH 24-09-08 15:36

:-O:-O:-O OMFFFGGG ! :|:|:|:|:| WTF nu creeeeeeeeeeeeeeed :)))))))) vai ce urat=)))

Saharra 24-09-08 17:22

Nu stiu cine-i Ion/Ionut, ar trebui sa stiu?

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning