Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 30-09-06 12:53

Re: discutii Satu Mare

holdo ti-ar fi placut sa-l rupi subaru ala:)....masina aia nici nu am vazut-o,aia pe unde o fost?o concurat si aia?

holdo 30-09-06 17:57

nu raul, nu a fost la liniute era pe platou la masinile expuse
am facut o liniuta cu el.....l-am facut :) .....da sa nu-i zici la nimeni nu avea sofer! :)

Spark 02-10-06 13:52

nah` .. n-a fost nici o zi automobilistica satmareana .. asa ca tzapa :(
dar ma gandesc ca tot ar trebui sa se tzina nu ? .. nah` in fine ...

raul_rebelul2005 03-10-06 15:52

Mai incolo o sa se tina spark cred si sper daca nu atunci muie.....asta e,sa-i fwt de satmareni prosti ca nu stiu organiza nimik.....holdo ma gandeam ca nu avea sofer...sau poate o mers cu spatele subaru ala:).....nu va intereseaza un ursulet la 600E,neinmatriculat,motor 2000cm,trapa...etc.......

holdo 03-10-06 23:45

12-13 zilele auto satmarene :) acuma sper sa organizeze baietii si ceva pt noi ceva liniute ceva tre sa fac antrenapente pe cand o sa fiu si eu mai bazat :)
raul ursuletu e tentant! da ce sa fac cu el daca nu il pot inmatricula? :(

holdo 03-10-06 23:48

nu mai postati unde nu e locu! :) noh cum faceam cu intalnirea aia? cand si unde?

Alex2Fast4U 03-10-06 23:55

merge una sambata seara ?? ziceti voi unde.. k atunci ar fi cat de cat posibil.. astept shi alte idei.. :)

raul_rebelul2005 05-10-06 16:10

Holdo de unde sti ca in 12-13 is zilele auto satmarene????sigur ii atunci?Asta ar fi sapt.viitoare.....pacat de ursulet ca nu se poate inmatricula si pretu eu zic ca ii acceptabil dar asta este.....pe sambata ar fi ok sa iesim,vedem ce si cum...mai vb...

Spark 06-10-06 22:39

nah` ... atunci cum ramane cu sambata seara ?
ca eu oricum ... inainte de 8 si ceva chiar ca nu pot. si nici pe net nu intru pana la ora aia ...
asa ca dak vorbitzi .. si stabilitzi ceva ... vb si cu Snoopy .. ca el are nr meu .. si imi da` un sms .. sau ceva ...

raul_rebelul2005 07-10-06 22:55

Da ba spark...nimeni nimik,cand vrem sa iesim numa vorba ii de noi:).....am fost la paintball azi in padurea din Amati,super fain o fost,voua nu va plac sporturile extreme??Daca vreti sa veniti si voi da-ti un tel si va rezolv.....fain ar fi,un pic de miscare si durere:)cand iti baga cate o bila din aia de aproape,am uitat....si niste vanatai dupa aia...

Alex2Fast4U 08-10-06 00:17

auzi.. shi cum ii treaba ..? cat tre sa platesti...? shi cate persoane ii minim.. park se plateste pe bile.. sau ceva de genu`.. oricum.. interesant.. da shi u cateva detalii.. :) numai bine

holdo 08-10-06 12:09

raul cand mai mergi inca o data si este loc si de mine anunta-ma neaparat! mor dupa asta numa pana acuma nu am avut cu cine merge :) ms!
si daca ai detalii nu strica.... inchiriezi pe ore sau e dupa bile sau cum.....e pe timp....si cam cu cat iese toata povestea.

Spark 08-10-06 16:39

cate pers / echipa si toate alea ...
u esti cel in mai in masura sa detaliezi umpic ... ca stii .. ;)

Spark 08-10-06 20:28

deci ... holdo ... esti tare
acuma am avut ocazia sa aud masina pe viu ... si suna exagerat de bine ...
si ms pt drive-by-urile alea .... cred ca dak ceva vecini dormeau la ora aia ... sigur i-ai trezit din somn ... ;) bv .. tot asa :)

Snoopy 09-10-06 20:47

Nah bun..sambata se pare ca nu sa iesit..nui bai ca nam fost in oras deci nam pierdut nimic.Ar fi o ocazie misto sa facem o mica intalnire de zilele auto...de preferat seara la liniute( de vor asa ceva).Mai facem niste pariuri :D pe o bere 2..ne mai distram...nah om vedea daca a fi sau nu ca pana acuma au fost vorbe multe dar nu sa materializat nici una :(..vorbind de iesiri.
V-am salutat. ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:19.

- Copyright 2026 4Tuning