![]() |
Re: E39 - black bmw
hhhhmmm e fix ca reaq sunt intre ele io am 2 buc 235/35/19 si mai am o unu 255/40/19 ca pe frateso l-am taiat intr-o tzeava.
|
Quote:
Eu as merge pe 235 35 19 fata si pe 9 j vin destul de trase, si spate de la 255 in sus dar cu 30 pe 19 , |
Salut, tie iti place cum vine nr ala acolo?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Numarul de obicei il tin in geam dar am avut un drum mai lung de facut si stiam sigur ca dau de politie ... asa ca am improvizat in parcare ;) O sa il pun cu banda dublu adeziva fix unde trebuie el sa stea ... dar astept sa imi iau alte numere noi pentru ca actualele sunt destul de ^ciufulite^ ... pana atunci inapoi in geam ;) .[/QUOTE]
Aha, ok, mersi pentru lamurire.Ma gandeam ca te-ai chinuit prea mult sa faci numai lucruri de calitate la masina ca sa tii numarul acolo.....ai inteles tu ce-am vrut sa spun;) |
Quote:
|
Bad post !
|
Fa-l din fibra cum l-am facut eu, gasesti le ebay dar o sa coste mult adusul si nu stiu cati trimit peste ocean, asa ca, fibra.
Al meu e modificat de 2 ani deja si nu am probleme |
Quote:
Tu ai masurat dupa unul original sau ai facut dupa numarul patrat cand ai modificat ? |
Quote:
|
Quote:
pret foarte bun.. zic eu. |
Quote:
|
de unde ai husa capota ?
|
Ai Pm !
|
Pune odata jantele alea sa le vedem si noi cum arata :X PS:azi mi-au ajuns alea,merci frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning