![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Am mers cu 170 kmh cu cielo din 96 1,6...merge max 175...is multumit totusi
|
Quote:
Hai astept rezultate VITEZE MAXIME CU CIELO eu acum sunt melc de la ambreiaj astept sa-l montez pe cel race de la sachs acum am o problema ca sachs da placa de 215 si disc de 200 "PROBLEM" cred o sa vad sincer i-mi doresc sa mearga. |
O sa fii foarte multumit de Sachs, 50k km de abuzuri si e inca parfum :)
|
Quote:
|
chiar daca te-a citat sigur nu se refera la tine :)
|
sigur nu m-am referit la tine ci la scandalul creat de corsa baiatului atata tot.
sory daca nu ai inteles |
Quote:
|
190 km/h 2002 WOO Cielo Executive DOHC fara nici o modificare.....verificati cu un GPS speedometer
|
cielo exe 8 valve la 160 aveam 4600-4700 rot (pe gaz)si tot mai mergea dar astea sunt drumurile din romania:rolleyes2
|
nu zic nu da nici da te cred exista posibilitate si cam astea ar fi limitelede viteza si turatie si al meu tot asa este exe 8 valve 2005 da nu gaz si eu sunt curios cand o veni vara sa vad ce zice turometru profesional
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
180 DOHC 16v 2003 fara catalizator ,daca in 10 km n-a depasit 180 cred ca nici in 100 nu-i depasea :)aveam cam 4600 rot
Eu zic sa punem putin frana...cu atata 200... Apropo de viteza... la 170 am pus o frana destul de puternica , am crezut ca mi se rupe masina , haraia , caraia... Nu e masina de viteza aia , sa nu mai vorbesc de accidente doamne fereste... pe primele pagini se vorbea ca cielo are bari in usi cat mana de groase... o bara din usa mea nu e nici cat 2 degete ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning