![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Inca nu,facem facem:D:D!!!:-):-)
|
hai banele ca poate peste 4 luni suntem pe motoare :)) io cel putin asa prefer.....masina iarna ...motorul vara -=SCUTERUL DE ORAS =- ...-=sunt un zgarcit consum putin=- iar motorul de iesit in afara orasului :))
|
mam cam plictisit sa tot dau de maneta aia sa iau 80 :))-=daca as fi avut permisul ce mai stateam sa ma uit la motor acum :))
|
Asa e elvise:))0,asteptam si sa vezi dupa ce rupem bulavard-ul in 2:))))!:twisted::twisted:
|
nu prea putem sa il rupem banele mai ales incepatori...se iau cei mari de noi :) mai ales stii la cn ma refer :)
|
aaaaa dar lasa ca poate ne-om lua si B gabitza vrea sa isi ia bmw ..:) si noi ne luam dacia 1300:)) sa vz ce o sa radem de el ii zicem ca facem crash test pe el sa vedem la cn sare primu airbagul
|
Da asa e,asta e sa mai traim pana atunci si vedem ce facem !!Asfalt uscat:D
|
Bah ce e aici CHAT :lol::lol::lol:
Elvise ai cumva peugeot-ul xfight? Ce banele te-ai pus sa ei A-ul????:???::???::???::???: Daca da sa iti zic ceva de dulce;)Baza e B-ul:P |
Nu e chat e mirc:))!!!
Nu m-am pus la vara,dar mai intai vreau sa dau de B ca am asteapta masina:)) si dupa dau de A:D!!!!:lol::lol: |
Pana la urma te-ai hotarat ce masina iti ei?Daca nu te ajut cu mare placere;)
Unde faci scoala si pe ce masina?(ma refer la B):twisted: |
Pai scoala vreau sa o fac pe seat,octavia,sau astra(nu stiu ce gasesc) si ca instructor fac cu Mihai (a vut si tata si mama -e cel mai tare),iar ca masina optez pentru un VW Scirroco,G0lf 5 Gti,Subaru Sti,HOnda civic(nu imi iau masina scumpa ca o am pe alu mama daca ies),vreau mai intai sa ma descurc calumea si dupa :))),innebunesc lumea!!!!:*:*TU ce idei imi dai??:twisted::twisted:
|
Quote:
Daca vrei masina si buna si de show iti zci eu una MEGAN RS sau CLIO RS (in 11-12 mii gasesti full ) la peste 200 hp:) Cand ne intalnim iti zic mai multe;):rolleyes2 |
|
Quote:
|
Pentru inceput nu sunt cu tuning-ul la maxim vreau ceva finut si sa ma invat,si alea cred ca sunt potrivite(sau 320 /ursulet sau golf 1.4 diesel:D!!!Sunt mia multe variante sa ajung atunci in pragul ala si vedem ce facem atunci:))!!:shock::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning