Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

30-GYU 07-06-10 16:22

Re: Agressive Racing Team

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3416932)
asta...

ii a ta sau al-ui mami :D

M.Sj. 07-06-10 18:59

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3423323)
ii a ta sau al-ui mami :D

a meu :)....dc? nu iti place numarul?:)))

30-GYU 08-06-10 19:20

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3423752)
a meu :)....dc? nu iti place numarul?:)))

numarul ca numarul dar problema este ca ii fac cu blitzu la maicata :)):))

M.Sj. 08-06-10 19:55

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3426742)
numarul ca numarul dar problema este ca ii fac cu blitzu la maicata :)):))

eu is in spania acu....cine se plimba cu ea ...habar nu am :))))

Agressive YST 13-06-10 21:36

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3421230)
salutari tuturor,ia sa pun eu niste poze,cu colegi noi si binenteles calibra lui Istvan cu numerele atat de mult dorite de el!tot respectul baetilor care se tin de intalniri si isi fac vreme sa vina la o poveste,vin cu pareri care mai de care si pt GYURI:MULTA BAFTA LA NOUL PROIECT SI ASTEPTAM CU NERABDARE FINALUL,MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!

Mersi mult Marti am umblat destul pentru nr. A costat ceva bani ca statu are grija de noi sa ia cit mai multe Taxe de pe noi,acuma pot sa mapuc de ia so modific,deocamdata lucrez la performantele Motorului,prin toamna mapuc de caroserie,trebuie sa string ceva Harvon ,ca toate is scumpe de vrei,ceva frumos:-)

Agressive YST 20-06-10 20:40

Salutae simbata la intilnire rog sa fie prezenti toti membri Clubului avem o tema de discutat //, nu acceptam scuze de la cei care nu vor fi prezenti din motive personale .//care nu anunta din timp problemele din ce motiv nu poate fi prezent .

SJ-82-GMA 20-06-10 20:51

Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3455931)
Salutae simbata la intilnire rog sa fie prezenti toti membri Clubului avem o tema de discutat //, nu acceptam scuze de la cei care nu vor fi prezenti din motive personale .//care nu anunta din timp problemele din ce motiv nu poate fi prezent .

asa pune picioru in prag,ca daca ii intrebi pe oricare daca face parte din club,raspunsul va fi:DA,dar la intalniri doare p..a sa vina,ori nu il lasa bautura,ori mama-tata sau te pomeni prietena,las-o draq de treaba atunci!!!!!!!

GallDann 20-06-10 22:33

Chiar asa.. :)) ..asa nu se mai poate.. deja pe mine ma vorbesc gajicile .."baiatu de la agressive cu golfu negru".. :8) eu fac cunoscut clubul la femei.. :twisted: m-am scos..:lol:

SJ-82-GMA 21-06-10 17:46

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 3456241)
Chiar asa.. :)) ..asa nu se mai poate.. deja pe mine ma vorbesc gajicile .."baiatu de la agressive cu golfu negru".. :8) eu fac cunoscut clubul la femei.. :twisted: m-am scos..:lol:

asa-i,ce sa facem daca eu am verigheta pe deget!!!aruncate pe linoleu,acuma,pana poti:lol:

GallDann 21-06-10 19:09

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3458380)
asa-i,ce sa facem daca eu am verigheta pe deget!!!aruncate pe linoleu,acuma,pana poti:lol:

Esti mai greu cu cate grame? :D:lol:

Agressive 21-06-10 19:21

frumoase poze de la expozitia din Hungaria bravo Marti tine-o tot asa impreuna cu restul echipajului , baffta la urmatorul eveniment vrem o diploma ceva :p

SJ-82-GMA 21-06-10 22:00

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Agressive (Post 3458630)
frumoase poze de la expozitia din Hungaria bravo Marti tine-o tot asa impreuna cu restul echipajului , baffta la urmatorul eveniment vrem o diploma ceva :p

mersi,sa ai bafta la vanzare si mai ales la cumpararea autoturismului viitor,il salut pe colegul meu ISTVAN,singurul care s-a incumetat sa vina cu mine la acest eveniment si CLA-UL care a participat si el cu bmw-ul cu noul look,hai ca pun si aici niste poze:

SJ-82-GMA 27-06-10 12:12

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3459130)
mersi,sa ai bafta la vanzare si mai ales la cumpararea autoturismului viitor,il salut pe colegul meu ISTVAN,singurul care s-a incumetat sa vina cu mine la acest eveniment si CLA-UL care a participat si el cu bmw-ul cu noul look,hai ca pun si aici niste poze:

multumiri baetilor din satu mare pt invitatii si celui care a lucrat la realizarea acestui video de la evenimentul din ungaria
:https://www.youtube.com/watch?v=u6NiNHB80-c

NXdev 27-06-10 12:41

frumos rau bmw-ul ...masinile din afara parca erau mai mult kitch-uri :|

M.Sj. 28-06-10 15:45

De la sfarsitul lunii August inceputu lui Septembrie pot sa pun la dispozitie o hala cu o capacitate mare (undeva intre 10-15 masini) pt intalniri...lucrari la masini si alte treburi....o sa incep la lucru la masina si nu mi`ar strica ceva companie:P
Hala e nou construita asa ca nu e echipata cu nimic...daca va intereseaza si va dati interesu sa faceti ceva bun eu va astept. Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning