Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

sprinter 25-05-10 08:16

Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3387521)
difera angel-eyes-ul - al meu e pe led si...da, la emnalizare, plasticul ala care la tine e portocaliu la mine e argintiu.
In rest, sunt...aceleasi faruri. Sunt ok, dar...

Ma daca vroiai ceva unic trebuia sa iti faci cu mana ta ... nu poti sa iti cumperi un set de faruri aftermarket si sa speri ca nu o sa mai cumpere nimeni doar pentru ca ai tu pe masina. Asta e...

daflyer_oradea 25-05-10 08:33

hopaaaa...ca nu asta am vrut sa zic ca dar-ul...ciudat e Sprintere ca te bagi...in DAR-ul meu se simte o oarecare nemultumire pentru ele, nu sunt chiar cum ar trebui sa fie, sunt sensibile termic, se aburesc, si se zgarie usor...le am de mai bine de 1 an, as fi de-a dreptul tampit sa am pretentia sa am doar eu...deja sunt cativa cu tobele ca si pe masina mea, sau...cu jantele vopsite la fel ... pentru mine e un motiv de bucurie, oarecum, in nici un caz de suparare sau de...frustrare.

si daca erau la fel, asta e...bine ca ii plac lui si ca a gasit ceva diferit...

sprinter 25-05-10 08:52

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3387619)
hopaaaa...ca nu asta am vrut sa zic ca dar-ul...ciudat e Sprintere ca te bagi...in DAR-ul meu se simte o oarecare nemultumire pentru ele, nu sunt chiar cum ar trebui sa fie, sunt sensibile termic, se aburesc, si se zgarie usor...le am de mai bine de 1 an, as fi de-a dreptul tampit sa am pretentia sa am doar eu...deja sunt cativa cu tobele ca si pe masina mea, sau...cu jantele vopsite la fel ... pentru mine e un motiv de bucurie, oarecum, in nici un caz de suparare sau de...frustrare.

si daca erau la fel, asta e...bine ca ii plac lui si ca a gasit ceva diferit...

Ma nu stiu da asa mi s a parut ca ai zis o ... am uitat sa te mai intreb o chestie, tampoanele de motor cat au fost?

daflyer_oradea 25-05-10 14:50

Lemforder - 200 lei/buc; din ce am vazut alea powerflex is mai ieftine putin, dar...prefer asa.

WolfTown 25-05-10 15:18

nu sunt chiar la fel cat despre ce ai zis tu sper sa nu mi se intample cu sensibilitatea termica cel putin ei sustin ca sunt ok...

cum de ai dat atat pe suport eu aici in state pt 328i deci banuiesc ca si pt restu este la fel sunt mai ieftine cel mult 140 de lei aceeasi marca

daflyer_oradea 25-05-10 15:40

in STATE...is la fel, pentru toate tipurile de motoare in 6 cilindri...cel putin asa cred...

ovidiu89 25-05-10 18:39

1 Attachment(s)
frumoasa foc masina ti-am studiat-o putin la arad

daflyer_oradea 26-05-10 10:02

din pacate era murdara - am spalat-o sambata seara boboc, dar cu drumul de Arad pe ploaie...si fara sa gasim spalatorii pe drum...sambata bag la revopsit bara fata si aripa, maine se schimba discurile...revin cu poze cand o sa am ce poza.

multumesc de aprecieri !

..TheOne.. 07-06-10 21:58

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3390609)
din pacate era murdara - am spalat-o sambata seara boboc, dar cu drumul de Arad pe ploaie...si fara sa gasim spalatorii pe drum...sambata bag la revopsit bara fata si aripa, maine se schimba discurile...revin cu poze cand o sa am ce poza.

multumesc de aprecieri !

Lasa numa ca si murdara e ft frumoasa aproape zilnic o vad parcata doar ea singuratica in parcare ,parca de la km se aude cum urla dupa stapan:D:))
Ce mai e nou..nu ai mai postat de ceva vreme te salut!

daflyer_oradea 08-06-10 17:46

5 Attachment(s)
pai, nu mare lucru, adica...am descoperit inca cateva probleme odata cu schimbarea discurilor si placutelor - trebuie sa schimb toate garniturile de la capacul de sus (culbutori) si cele 2 simeringuri de la volanta, am niste scurgeri de ulei, foarte mici, dar exista, si...nu e ok . O sa spal motorul si sa schimb garniturile.

Am schimbat suportii de motor, motorul s-a asezat la loc, au mai trebuit schimbati sabotii de la frana de mana, ... s-au rupt si cablurile , urmeaza si alea schimbate;
am curatat distantierele din spate si le-am vopsit, am desfacut iar toata fata masinii sa se poata revopsi, am schimbat si un bolt de la lambo-ul din partea stanga.
Mai am de schimbat mocheta din interior (am gasit o mocheta in stare perfecta pe un pisic ce il are electricianul meu la dezmembrat) si de fixat fetele de usi, ultimele retusuri la ele, si...sper sa le pun sus.

Saptamana asta - se vopseste bara fata, aripa dreapta (alea ciobite) si mai am vreo 2-3 mici retusuri pe caroserie - se ocupa Otcy de ele, si apoi duc inapoi masina la mecanic sa termin si cu motorul.

M-a terminat iar financiar, nu mai am nervi, nu mai am rabdare sa fie odata cu toate sus pe ea.

Si ma gandesc cu groaza ca...mai vreau serpisori, recaro-uri la interior, sa adun iar bani de retapitat ca s-au dus deja de mult, si sa mai si ajung la vreun show cu ea, anul asta, sa am bani de benzina ... Si sa termin si portbagajul, aranjat si tapitat cum trebuie. "Criza" asta...si nerabdarea...si faptul ca nu e tipm si nu sunt bani pentru toate...
deja ma gandeam la un moment dat sa o vand, ca...nu mai pot cu ea...

cu 2 cauciucuri 265/35/18 mi-am luat teapa, la fel ca si cu alte chestii...sunt satul deja.

atasez si niste poze, ... sper macar sa iasa ok retusurile, sa ma mai inveselesc putin...

BMnWA 09-06-10 01:17

nu fi trist, ai de la mine o reducere de 5% la recaro si serpisori.. sa nu zici ca nu te sustin :twisted:

gaju 16-06-10 13:57

rabdare si tutun

vorba ta : devine incet realitate !

daflyer_oradea 17-06-10 08:05

rabdarea s-a cam terminat...si inca altele...dar, cumva cumva tot o sa fie...pe sambata e gata cu toate. sper

daflyer_oradea 21-06-10 15:07

din pacate, s-a amanat pe miercuri vopsitul, mici probleme cu livrarea vopselei, si...niste alte incurcaturi.
garnitura de la capacul culbutor nu e schimbata inca, si...mai e de inlocuit si simeringul de la cardan.. si atat, doar sa termin cu vopsitul.

..TheOne.. 26-06-10 00:57

lasa Alex incet incet dar sigur..apropo as vrea sa te intreb in legatura cu partea de tinichigiere la cine ai facuto?pt am ft mare nevoie...dak ai putea sa imi lasi un msg cu ceva informatii...scz de off ..:D

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning