![]() |
Re:
Quote:
offf .. iar e vre`un pushti care nu are ce face ... cum va ziceam cred k imi trag un user Nicu Gheara ... sau irinel columbeanu ... ma mai gandesc ... sau poate un stalone sau ... bruce lee :)) |
bruce lee te prinde sotto sotto shi cel mai bine...
|
aaaaaaaaa da renato e in state inainte cu mult de revelion si crede-ma cind iti spun ca nu a intrat el asa ca tot vre-un copil de 15 ani a facut pe interesantul
|
Re:
Quote:
|
mai sunt unii pe aici care il cunosc pe renato ....asa ca las-o asa
In alta ordine de ideei voi astia de la extreme....sau clubul prietenilor am observat ca raspundeti cu ceva sarcasm fostilor membrii mr. Ai (aveti) vreo prb cu noi? Ca sa stim ce si cum nu de alta |
Re:
Quote:
2.Daca sunt unii care il cunosc ar trebuii sa stie.... ca el este .... 3.Eu doar am spus ca este el...nimic altceva.... 4.Ce sa \"las asa\"??? Eu am spus ca este renato, nu vad ce as putea lasa :) Nu inteleg de unde tragi concluzii de astea ???? ... in afara de a va spune ca este Renato ce ai mai vazut tu scris???? |
nu este vrb de reneto aici ca sincer nu ma intereseaza treaba asta
Este vrb in general...si nu ma pune sa caut pe net pe unde a postat amicul tau peter pe la sectiune mr si prin alta parte. Pe mine nu ma intereseaza de clubul tau sau de mr sau de alt club sau persoana din clubul tau dar amicul tau peter a venit cu unele afirmatii care nu-si aveau locul in unele sectiuni care erau legate de mr cta. si cred eu ca la 16 ani nu are cunostintele necesare de viata sa faca unele afirmatii sau sa dea cu presupusul in chestii care in primul rand nu va privesc pe voi sau pe el. |
bine,eu am gresit,sunt vinovat.....
mai sunt si alte acuzatii asupra mea ? |
Re:
Quote:
:evil_laug |
Re:
Quote:
|
nu sunt rau ma stresule SUNT ASA CUM SUNT 8)
Nu peter nu sunt . Fi doar mai atent te rog in afirmatii ptr ca totul este interpretabil. Nu cred oricum ca ai facut unele afirmatii sau propuneri cu rautate. Bafta |
peter chiar il stiu pe renato asa ca taci si nu iti mai da cu parerea ca prostu
|
Re:
Quote:
|
una e sa stii si alta e sa crezi ca stii......
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning