Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

dsign 22-11-06 00:12

Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc

3 Attachment(s)
stopuri TAU in lucru

Laurentiu Rosu 22-11-06 10:23

Dsign...am si io o intrebare...cablajul cum il faci..placa aceea e cumva daia de textolit care are pe o parte cupru sau il faci cu cabluri ulterior..??

WILD_CAT 22-11-06 13:27

zib3r...........

NEVER ......... MIND ............GO ................HOME.............UPS?????
.................WHERE?????????????

dubmaniacks 22-11-06 16:38

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 632516)
zib3r...........

NEVER ......... MIND ............GO ................HOME.............UPS?????
.................WHERE?????????????

ce te doare?

WILD_CAT 22-11-06 16:40

nimik .....lasa doar ma deranjat unele vorbe .....aruncate in vant

dubmaniacks 22-11-06 16:43

nu mai are rost sa vb ... efectiv nu e cu cine ... voi stiti totul ...voi sunteti tata ledurilor ... :) ... si io`s mama :)) ... na ... dpor la treaba ...

P.S. DISCUTIE INCHEIATA .(punct)

WILD_CAT 22-11-06 17:02

sti ce nu inteleg eu...??daca esti asa de destept de ce nu faci si tu la fel???dar sa arunci cu noroi esti primul...cum ti-am mai zis este loc pentru toata lumea dar daca nu-ti convin preturile dute-n piata poate acolo gasesti mai MOKAAAA.
uite sti ceva....???fati si tu un TOPIC cu cea ce faci si spooor la munca si cind ai sa ajungi si tu la valoarea lui dsign atunci ai sati dai seama ca ai gresit pt ca in nici o meserie nu-i usor mai ales in asta in care MIGALEALA este pe primul loc.sa stai deoparte si sa dai din gura este foarte usor,,,.........PEACE ALLL

dsign 22-11-06 18:59

ma baieti, terminati... e clar ca unii nu dorm bine noaptea si se framinta ziua... sa-i lasam in pace. WildCat, te chinui degeaba tati...

laurentiu, se numeste cablaj de teste, are gauri cu cupru pe o parte. restul se face cu cabluri

dsign 22-11-06 19:21

1 Attachment(s)
Lucrand la stopul lui TAU :)

bulgaru_13 22-11-06 20:39

Salut.Vito ai facut pana acum?

WILD_CAT 23-11-06 15:20

DSIGN tu unde esti la noua locatie sau tot la vechea locatie???vreau sa trec pe la tine zilele astea....

dsign 23-11-06 21:38

Vito n-am facut pina acum, daca faceam, erau poze pe aici. Asta nu inseamna ca nu vom face, corect?

Wild_Cat, nu stiu sigur, am avut necaz cu machineta mea si tre sa umblu teleleu prin oras

dsign 23-11-06 23:44

m-am hotarit: cine vrea stopuri exact ca ale lui TAU (ma refer aici la partea cu ledurile), pretul lucrarii este de 250 epuroi si se folosesc in jur de 250 leduri. Nu asigur montajul fizic, pe masina

In functie de numarul de leduri pe care il doriti, pretul creste sau scade

Pretul nu este negociabil, deoarece aici este totul facut manual, modalitatile de personalizare fiind vaste.

Laurentiu Rosu 24-11-06 19:14

Aha...ma gandeam io ca e asa...am lucrat si io cu dala:D...faceam diverse montaje dupa scheme...dar din cauza timpului tot mai putin m-am lasat de asta...pacat...da las ca vine vacanta si ma apuc poate..sper..;)

sori 27-11-06 00:54

si pt asta tre sa fim in bucuresti nu?

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning