![]() |
Re: Prezentati-va!
sweet ride :)
|
Salut,
Sunt Horatiu ocupatie elev :D masina bmw 318is '95 sunt de ceva vreme pe forum dar acum am dat aici pe cluj :D |
vali din cluj deawoo matiz din 2004 salutari
|
Rares avem o firma de dezmembrari auto daca va trebuie ceva piese sau un sfat sau recomandari pentru serce-uri auto, diagnoze auto, acte auto etc dati un mail.
|
2 Attachment(s)
Serus! la toata lumea..
Eu sunt Tudor, am 29 de ani, din cluj-napoca conduc o vectra b sport benzinara de 1.8 in rest fac pe studentul si lucrez in domeniul instalatiilor termice si climatizare.. |
Quote:
|
Salutare tuturor!
Sunt o posesoare de Peugeot 206 din Tg Mures care m-am mutat la Cluj de cateva luni. Impartasesc pasiunea voastra pentru masini si unii dintre voi ma cunosc deja de pe celelalte forumuri Peugeot. |
Bine ai venit!:oops:
|
junker , is curios daca scria ca e posesor si nu posesoara, i mai urai bun venit?:))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
buna tuturor
Nume:Marius Porecla Diu Masina:Mazda MX-3 |
bineati venit:) la mai multe modificari!
|
Nume:Paul
Nick(porecla):Zeull Masina: o bestie de bmw 1.6 =)) & ford mondeo 2.0 Ocupatia: pierd vremea Salutare la toti :D |
salutare si bine ai venit ,ceva poze cu bestia?:))
intre timp am luat si eu un e30 cu motor de 2500 |
a mea e e36, deocamdata nu mai am poze ptc mi sau sters toate de pe calc, si nici nu o sa fac ptc am avut "placerea" de a o gasi in parcare fara o semnalizare azi diminata, cand o sa fie intreaga :)) (daca nu se mai dau romanii la ea) voi posta
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning