Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

andi_cimpean 13-06-10 14:17

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3437538)
multumesc man:oops:

cat despre huse ai foarte mare dreptate, 1. s-au deteriorat grav, 2. deja nu mi se mai par frumoase:lol:
am doua variante ori textile( un negru cu gri) ori la fel material ca acesta, dar alt model adica negru cu gri simplu fara desene scrisuri etc si modelul acela care sunt umflate in parti:-)

CLAR prima variantă!

Ţi-am zis. Caută ceva de textil care este de foarte bună calitate şi să fie gros ca material. Îţi vei da seama şi tu la pipăit dacă rişti să se scămoşeze.

Dai mai mult pe huse, dar vei vedea diferenţa în timp.

mike-fullspeed 14-06-10 10:34

Daca ar fii dupa mine nu as mai pune deloc huse!

Robert_MNW 14-06-10 13:21

Matizul are un material foarte naspet la atingere pe scaune si plafon, sa nu mai zic ca se murdeareste usor si nu se curata deloc:???:Husele sunt o necesitate si nu un moft la Matiz si se gasesc si mai ieftin, eu gasisem cu 50 ron.

pustiu_FUG 14-06-10 15:48

are dreptate robert, pe langa urat, se murdareste si usor, este o combinatie de catifea cu puf, nustiu:))

vasilica_gen 16-06-10 14:56

faina masina , nu ii pui tobe sport ?

skimpy 16-06-10 15:08

uita-te la masina mea, eu i-am luat niste huse de care sunt foarte multumit. sunt confortabile (chiar daca sunt cu "umflaturi") :)

Robert_MNW 20-06-10 12:01

Colantarea...in ce stadiu e?!

pustiu_FUG 20-06-10 12:04

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3454682)
Colantarea...in ce stadiu e?!

la masina este o pauza totala, de 2 saptamani ma tin sa vopsesc consola de la schimbator nici acum nu am terminat-o:(, nici aparatoarele de noroi nu le-am montat...:( numai am timp si pentru ea +, nu cred ca o mai tin eu, adica v-a ramane dar nu masina prioritara ci de rezerva!

STREET 22-06-10 13:58

1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.

pustiu_FUG 06-07-10 14:38

6 Attachment(s)
din ciclu plictiseala acasa:lol::lol:

banzay 06-07-10 15:11

Desfa farurile si vopseste marginea aia cromata cu negru. Zilele astea am vazut un matiz alb asa :)

pustiu_FUG 06-07-10 15:39

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3497397)
Desfa farurile si vopseste marginea aia cromata cu negru. Zilele astea am vazut un matiz alb asa :)

da stiu despre ce este vorba, imi place cum arata, dar numai am rabdarea necesara:(, dar sper sa imi fac timp si de asta+ ca iau alte faruri..daca sparg vreunu sa am de schimb sa nu stau chior:lol: si daca reusesc sa nu sparg sa am si de schimb faruri daca o sa ma plictisesc:-)

Robert_MNW 06-07-10 16:42

Ai scos-o la pascut :lol: farurile...no comment, stii parerea mea!

pustiu_FUG 06-07-10 17:12

1 Attachment(s)
dar pe unde nu am scos-o:lol:

despre faruri, cand am facut doar farurile nu mi-a placut, dar cand am facut si proiectoarele si semnale la fel mi-a placut foarte mult:oops:, iar despre luminozitate...nu am ce spune desi pare altceva, pun o poza cum se vad pozitiile noaptea

p.s. se observa cum intesitatea la farul din stanga in poza este mai slab la intensitate ca este ars un led din cele 5 , am specificat ca sa nu se inteleaga ca este efect de camera si ca exagereaza camera foto cu lumina

p.s.2 robert astept topic la leganza:-), ma bate tare gandu la o leganza:oops:

B-99-SAA 06-07-10 19:36

Arata bine farurile. Presupun ca le-ai tras in folie, nu? Spor la treaba, sper sa gasesti si bani si rabdare sa faci in continuare tot ce ti-ai propus!

All times are GMT +2. The time now is 06:28.

- Copyright 2026 4Tuning