![]() |
Re:
Quote:
mah initial imi place cum suna sa vedem cum o sa se compoarte in continuare ... deci ii tare ... imi place :D ii albastru :D mah mai tra sa trec pe la tine sa inspectezi shi tu sa fiu sigur cai bine ... tu te ocupi si cu prize de aer?? |
da omu...ma cam ocup cu de toate...hai sa il vad ce si cum bubuie...daca mai trebuie reglaje etc...eu sunt pe acasa...la atelier...tai matizu' :)...bafta
|
ce matiz tai?? :?
|
GEFU' e under construction...e o posibilitate sa rupa gura targului cand va fi gata...depinde de cheful pe care il am...oricum ceva rupe la GEF...MAGNATUL!!!hahahahahahahahaha.....RUPE MAGNATUL!!!!ar trebui sa platim taxe pt vorba asta...familiarizati-va cu ea oameni buni...bafta...
|
ADEVARUL E CA RUUUUUUUUUUUUUUUUUUPE MAGNATUL
SI RUSINE PT CINE ISI CUMPARA CASETOFOANE IN MASINA DIN ALEA DE LA PIATA .LOOOOL VLAD STIE |
da si si mai mare rusine pentru ala care nu are deloc :))))))
|
adica tu???
|
are mah calculatoru magnat roz cu sticla...nu fiti rai cu piry...
|
Mah am auzit ca si-a luat Vio ceva de la rusi...casetofon.....de ala de arata ca un philips vechi.....nu stiu...Namaka....Nakama....IIIOOOOOIIII!!!!.....Mi-am aminit.....NAKAMICHI
|
loooool da oricum cu casu ala vio !@#$% pe toti cu muzica
|
ii magnat ROSU cu sticla si ii UNICAT frate..... \"parca toti ati fute aceasi ***** nu te supara\" mafia rulz loooool
|
revin in fortza :P
mery crismas cam tarziu, hepi niu iar.... si ce mai vreti.....numai bine la toata lumea! am vazut...am auzit mai ales casu' ala din piata a lui vio..RESTECT!!!! :wink: altfel, referitor la discutia dinainte...luna asta am un an de cand sunt in trafic, insa numai teoretic :( ...cand voi avea masina si o sa prind experianta..o sa ma laud , da fie vb de femei, nu cred ca un barbat care a condus cat mine are experienta mai multa...nu cred! :? p.s theba mama draga...inveti?...de ce nu da lumea de tine?...oaare? |
LOL... un an de cand esti in trafic...bafta in continuare...grija mare si atentie la gropi !!!
|
:roll: :roll: :roll:
|
rrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuupeeeeee magnatu]]!!!!!!!
la multi anii!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning