![]() |
Re: Roman
Vezi ai grija ca am auzit ca sare la cafteala :))))
|
Asa am auzit si eu :)) acuma sa vedem :))
|
Salutare tuturor!
I`am the new guy :P |
Sa-ti raspund ce ai intrebat pe cafenea,nu,nu am facut nimic. Trebuie sa vand scuterul,apoi voi face,si am inteles ca nu e al tau ala.
|
Ok ok!
E greu sa vinzi scuterul acom pe criza asta..poate mai pe ma sfarshitul verii care vine scapam de criza si o sa fie puterea de cumparare mai mare. Oricum se merita sa vinzi scuterul sa bagi banii in masina! In masina nu te ploua nu te ninge si mai ales nu o sa ai reumatism la 30 de ani! |
V`am salutat din mers..ma duc la o plimbare k ashtept sa se faca 7 diminetza sa ma duc dupa numere la piatra.
Sper sa fie NT 80 DAN ,sau orice cu DAN.Daca nu o sa fie cu 123399ONU. Bafta ne vedem pe la bancutze sau pe aici.What ever! C`ya around! |
Quote:
------------------ in alta ordine de idei...mai multe detalii despre new guy...ce conduci? de unde esti? :) cum te numesti? :) |
Ii din Roman
Conduce un BMW 318i E36 Negru |
Stas! Poate facem toti un "WinderDrift"...filmam frumos...un filmulet promo :) ceva
|
Si tu sa faci winterdrift cu ce ? :lol: cu Seicento tractiune fata ? :lol:
|
Facem noi cu motoretele :)) E bine ca se inmuletesc baietii din Roman :)
|
Nu mai ies cu ea, iarna asta o duc la vopsit si sa fac la ea ce mai am de facut si o vand... :(((
|
Succes ! Noi avem tractiune spate :)) Maine sper/cred sa am conducere \:d/
|
Quote:
|
Da, dar cu frana de mana iese nasol, adica te invarti in loc, cu traciune spate, apesi pedala si te duuuuccciiiii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning