![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Bine ai venit Razvane intre noi!
|
Ce vrei sa spui Crys? Stii ceva nu mai interpreta tu pt altii. Sfatul meu. Eu l-am intrebat frumos pe om. Nici nu m-am gandit sa ma dau. Dar vad ca SUNT inclus pe o lista neagra a acestei comunitati inca de la inceput. Ma aptin sa comentez unele chestii. Nu vreau sa incep iarasi cearta ieftina pe forum. Poti judeca si singur Razvane cine are dreptate aici.
|
Salut,am un Golf V.La ce ora sunt intalnirile???
|
Axel fratzioare intre noi nu se intra cum ai intrat tu...!Ai avut o super proastra intrare ca sa zic asa!...Totzi cei de aici,eu,Slip,ZyZ,Edi,Razvan,Costel,Marius,Vlad si lista continua continua...sunt si vor fi altfel.
Eu zic lucrurilor pe nume si le zic direct,cat se poate! Prima oara cand te`am vazut la intalnirea din 22 Octombrie pt care unii dintre noi au muncit pe rupte...Ti`ai facut o intrare in tromba si plina de impresii...si macar daca era o masina de admirat,dar nu era decat...Un Opel,un Opel pe care eu mi l`am lasat acasa... Axel cei ce poarta stickerele sunt membrii care au dovedit in timp si fapte ca merita sa`l aiba pe luneta.Uite la Costel,astia de la spalatorie i l`au dat jos,el l`a luat si l`a pus la loc...Bravo lui!!! Sunt oameni ce muncesc si studiaza la o masina ani de zile!Tu ne ceri noua sa iti spunem ce sa invetzi?Baaaaaaaaai nene da esti in clasa 1?... Nu esti singuru care esti pe lista mea...nu esti singuru.... Ma uita la Razvan XEX....saracu cand a venit la prima intalnire era asa de rusinos,nici nu stia ce sa zica...cum sa zica...si uite ca acuma saracu e fara permis pt ceva timp,dar mereu cand a venit...a fost calm si cu mult respect pt noi!Tu...Tu zici ca ne respecti...dar.......ma indoiesc... Pe lista mea neagra mai este cineva.... B I O ! Dane cand ai venit la prima intalnire era sa`mi bagi fata(Ana) in spital.Tzii minte ce si cum?Acea curba in care ai intrat ca un nebun?Lesinase pe scaunul din dreapta(e foarte fricoasa si sensibila)...Nu iert asta niciodata... Si mai am o lista...dar vad ca cei care sunt isi revin Tu Axel incepi sa scazi si sa o ... dai aiurea....Sorry! Am zis ce gandesc!Uneori gresesc...Dar am spus lucrurilor pe nume! Axel si ca sa stii tu...Tocmai mi`am pierdut logodnica iar unul din motivele mari a fost ca am neglijat`o in...favoarea 4tuning...Forum,Masini...Masini...!S`a simtzit fata nasol si nu stiu daca vreo data pot sa mai corectez.... Sper sa intelegi si sa accepti adevaru cu toate ca doare...Si pe mine ma doare cand vad ca totzi vor stickere ca sa se laude ca el e din 4Tuning...Stii ce reprezinta 4tuning pt unii oameni?Reprezinta viata...Viata Axel!...Dar pt tine?... Si cu astea am incheiat inca o seara de chin....! Le multumesc tuturor celor ce ma sprijina in suferinta mea si invit pe cei care sunt in situatia mea sa dea JOIN la ASOCIATA NON SPORTIVA CLUB "4TUNING BURLACI"! |
Si va invit Vineri seara la ora 21.00 la Palatul Culturii pentru plecarea la Piatra Neamtz!Nu sunt sigur 100% ca voi insotzi coloana...sau ca voi ajunge!
Maine dimineatza merg la un control medical mai special...si cred ca ma interneaza...E o veste proasta...! |
De ce se pleaca la piatra neamtz?Vreun eveniment important???
|
Quote:
just my point o f view... no offense:lol: |
:))) tare faza.Spy pentru cine,sa fac ce,sa aflu ce???
|
Quote:
|
Din fericire pentru unii si din pacate pentru altii o comunitate formata din prieteni se segmenteaza in timp, dupa momente grele, si momente de bucurie. Am tot respectul de care sunt capabil pentru OAMENII care mi-au fost aproape cand am avut nevoie (se stiu ei), si tot ei sunt si motivul pentru care tin grupul asta atat de aproape. Le multumesc si promit sa fiu acolo de fiecare data cand vor avea nevoie, si la bune, si la rele. Si pentru cei ce nu-nteleg, stickerul ala de pe luneta reprezinta mult mai mult decat o emblema care ma face membrul unei comunitati. E simbolul unui grup de prieteni cu cifra octanica ridicata in sange. De asta n-o sa fiu niciodata de acord sa vad emblema asta pe luneta cuiva care nici macar nu stie ce reprezinta, dar se lauda amicilor cu reusitele unora din acest grup, care reprezinta 4tuning. S-au facut multe greseli, si ce-i mai grav e ca unii se pare ca nu sunt in stare sa invete din ele. Din punctul meu de vedere cei care incearca sa se asimileze prin minciuna, bravura stupida si fite n-au ce cauta printre noi. Alex, ceva mai multa modestie si tact nu ti-ar fi stricat, dupa cum bine a zis Cristi. Dane, nu mai incerca sa demonstrezi ca pilotajul citadin a inceput cu tine, pentru ca nu-i cazul. Si incearca sa te limitezi si tu, ca si altii cu masini foarte puternice, dar trase pe dreapta sau inexistente, de la a friza penibilul. Poate ma lasati sa mor inainte sa aud ca cineva din iasi a condus un clio cu mach 1. Vorbesc pentru mine, dar stiu ca noi toti am fost deschisi cu fiecare inca de la inceput, dar fiecare isi face pana la urma intrarea. Unii intr-un mod mai putin fericit. Performanta si sportivitatea se traduc prin modestie, munca si pasiune, nu prin masini scumpe si minciuni gratuite. Scuze daca v-am plictisit. Aveti grija de voi. ZYZ
|
Vreau sa fac urmatorul anunt avand in vedere ultimele posturi. M-a retrag complet de pe acest forum. Nici la intalniri nu voi mai veni. Imi pare f rau ca sunt vazut atat de rau si cu atatea critici. Recunosc ca am gresit, si imi cer scuze pe aceasta cale in fata tuturor. Nu vad rostul in a mai participa la nici o actiune 4tuning. M-am saturat de mistoul unora sau de folosirea cuvantului "pasionat" cu alte sensuri numai de unii stiute. Mi-a facut placere sa va cunosc comunitari. Acestea fiind spuse va urez sa aveti un an plin de cat mai multe intalniri cu pasionati adevarati asa ca voi, fara cei ca mine care nu stiu ce e aia o masina.
Cu respect de la Alex(AXL) |
Razvan,
Bine-ai venit! Axel, Mergi sanatos! |
Razvan 2.0,
Bine-ai venit! Axel SS, Mergi sanatoSS! Cry'S Suferinta trece, ramii cu noi! r383l, Vorba dulce-i arma prostului, iar razbunarea mult aduce! (Sau invers???) Slip, De ce taci tocmai acum? |
nee...indiferenta aduce mai mult decat razbunarea. :twisted: CLARR!!
dar chiar, what about Domnu Slip? :lol: |
uite k am aparut si eu :D am avut oleak de treaba... si nu am fost prezent in seara asta pe forum dar nici o problema ..vin tare :twisted:
edy: esti cu capu :)) crys: mai lasa-ti fratele meu fesu ala roshu...macar in masina k ai caldura.. din cate am vz :)) rebelde : :))))))))))) ci dracu mai vrei de la mine? (zyz) deea : ci faci gajik? te-ai intors in iashington si de acuma dai buzna pe forum intreband de mine? t pup si ne vedem curand la o cafea si acum.. BIO : mergi dracu mai incet k dai ceasurile din bord peste cap... si fa ceva cu viata ta !! lasa minciunile.. si copilariile.. .ne-am mai luat noi o data ...tare...pe tema asta k spuneai k ai nush cati ani.. crede-ma k nu se vede... iar faza cu permisu.. pff... cea mai penala faza..sincer. PA AXEL : varu' sandel ... pacat k s-a ajuns aici.. io kiar am vrut sa putem vorbi.. am asistat la niste discutii..niste kestii..una alta.. si am ajuns la o concluzie.. "dak tu vrei sa faci parte din comunitatea asta.. doar k sa te lauzi la prieteni ..atunci.. PA " mergi sanatos.. imi pare rau pt tine.. NOT !!! :twisted: sunt rau ..stiu dar sunt si realist.. dak tineai la comunitatea asta.. faceai parte din ea ... spun sigur io am cativa ani de iasi.. si 16 ani de husi.. deci vin de la tzara.. si nu cunosteam pe nimeni p aici.. dar..mi-am croit un drum.. de unul singur.. pana la un punct... acum e totul mai simplu datorita drumului facut de mine :D si ma bucur enorm.. simt k asta e intr-adevatr o realizare... poate totusi e vorba de alt mediu.. si alt nivel de cultura.. nu de LOC !! cel mai dezamagit am fost de vladutz.. din crazy drivers.. deci.. fratele meu.. am o durere in Kur sincer.. :| nu se poate asa ceva .. nu se poate.. io nu accept de astea pe langa mine.. stiam k nu e greu sa minti..dar totusi.. imi pare rau de unele faze... k noi am incercat sa ajutam un personaj inventat.. si o lume a lui inventata in care traia doar cu gandul.. PACAT! si cu asta..am terminat pentru moment.. oricum nu citeste nimeni ce am scris da...na.. :)) axel.. punem pariu pe dai o bere..k inca mai intri pe forum? :D BAFTA FRATII MEI.. !!! revin cu un comentariu nou mai incolo k si asa am scris mult... PA |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning