![]() |
Re: Evacuari custom INOX
salut, m-ar interesa o teava de inox pt o toba la o motocicleta, de preferat cu teava mai mica de 60mm ,destul de scurta, se poate face ?, cam cat ar fi ? daca poti ramane sa ne vedem sa vezi despre ce e vb.
|
Cat m-ar costa la un Fiat Stilo 1.8 cap coada inox ?
|
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
Bmw E36 2.5T (Dani) evacuare completa inox, sudura TIG INOX si toba finala Magnaflow
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Am si eu octavia vRS 1.8T. Cat m-ar costa un downpipe fara catalizator pe 75mm? si zi-mi un pret si pentru evacuare completa teava goala 75. |
la fel vreau si eu......un downpipe pt o celica de 2.0l turbo 204 cp...motor 3sgte
|
Salut.Cat ma costa si pe mine sa-mi schimbi teava de fonta cu una de inox,poate chiar mai mare in diametru, de la galerie pana la finala(Finala o am eu).Pentru un Volvo440 din '92 benzina.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut, ma intereseaza si pe mine un pret pentru traseu evacuare Renault Megane 3, din saxofon pana in finala, de preferat finala sa fie ceva cu silencer!
Intrebare: Exista finala sport ovala cu silencer? :???: |
Ok atunci.Eu vreau sa-mi schimbi "teava" (de evacuare) de undeva de sub scaunele din fata pana la finala si sa-mi pui si finala.Cauza este ca toata "teava" este fisurata.Nu ma intereseaza sa-mi mai pui si toba intermediara inapoi, pur si simplu decat sa-mi sudezi teava aia in locul celei fisurate.
Sper sa-mi poti face un pret estimativ acum. |
1 Attachment(s)
asa ceva as vrea..............
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal la un bmw e36 2.5 evacuarea cu serpisori pana in toba finala te rog un pret cu si fara serpisori merci
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning