![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
aaa... si apropo jantele sunt date cuiva dar momentan le mai tin pana imi gasesc si eu alte jante.. ca nu am cu ce sa merg! si au inceput sa-mi placa mai mult de cand s-a lasat masina asa :D
|
:)) super tare rogane... esti bestial
|
Arata bestial:> Nimic de comentat!!! Sa iasa cum iti doresti, multa bafta:)
|
ia zi migule cand vii prin bucuresti?;);)
|
ma eu la bucuresti vin poimaine dar vin fara mig m-am lecuit si nu vreu sa raman fara proiectoare si fara oglinzi kit ca sunt 2 tipuri de oglinzi diferite una de matza si una habar nu am:))
|
aha, am inteles... cand vii suna-ma poate ne vedem prin bucuresti, eu am ramas fara masina iar, pentru ca vreau sa dau motorul jos... din pacate s-a intamplat ceva foarte grav si nu-mi mai permit sa mai bag bani o perioada cam indelungata de timp.... din pacate am avut un vis, dar s-a spulberat foarte foarte rapid... asta este acum... am masina facuta bucati nimica nu e calumea:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
|
Poate ne intalnim si noi sa imi povestesti ce si cum...
|
poti veni pe la mine daca vrei... si vorbim
|
ia zi rogan ce sa intamplat? zi pe pm ce ai incercat s ce nu tio iesit?!!!
|
Hai ne auzim la un telefon, si vin ... e ok ?
|
astept ::cry:
|
ce s-a intamplat mai Rogan zine si noua ca ardem de nerabdare
|
a trebuit sa dau motorul jos, aveam 2.0 si a trebuit sa-l dau jos pentru ca nu-l mai pot plati... a trebuit sa ma mut singur intr-o garsoniera si platesc foarte mult acolo pentru o singura persoana... problema e ca am dat foarte multi bani si nu am nimica momentan pe masina... sper ca macar clima si obc-ul sa le fac sa mearga dupa ce pun 1.6-le la loc... :cry::cry::cry:
|
Ba tu eshti dus rau sa mor eu daca am vazut asha ceva,,,si apropo MS K MAI SUNAT SA-MI DAI NR ALA DE TELEFON??..asa te-am ajutat si eu pe tine...dupa cateva zile,,,
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning