![]() |
Re: Mi-am luat civic
Pai sa stii si tu ca 4-1 iti da un vtec crossover mai puternic si chiar daca nu vei avea cuplu/putere mai mare decat 4-2-1 la turatii mici...... vei avea putere maxima mai mare.
Ce marca sunt headerele? |
de acord cu cele spuse mai sus.
galeria pare in egay job. Bafta la montat :D |
fanete....cat au fost bujiile???...ca m-ar tenta shi pe mine....le-ai luat de-aici sau le-ai comandat tot de pe ebay???...succes la montat:D
|
Quote:
cand am zis ca se multumeste cu 4-1 ma refeream ca avea in plan turbo ;) si a zis mai demult ca nu vrea sa dea bani pe headers degeaba, nicidecum ca ar fi mai bune 4-2-1 pt un motor de turatii. |
daca nu-l vrei dami-l mie ca si eu mi-am comandat si acuma astept banii inapoi de la paypal si va trebuii sa imi comand din nou unul :(
|
Vad ca esti mai mult decat pasionat de aceasta Honda, piese de calitate si alese bine, acest proiect se va termina foarte frumos asa ca felicitari.
Acum partea amuzanta: cand am ajuns la pagina 32 postul #469, am descoperit cu stupoare (la modul bun) ca am si eu masina in unele din poze (un Mondeo albastru) :lol::lol::lol: |
:)
da... tare, eram pe la aeroport si am facut cateva poze. sper sa nu te fi desconspirat cu ceva :) headereul e de pe ebay dar sa stii ca imi place foarte tare cum este realizat/construit/sudat etc. unele piese le-am montat deja altele inca nu. multumesc de aprecieri. |
am tot urmarit threatul in tacere...felicitari pentru pasiunea cu care faci aceasta masina,o sa iasa ceva super tare..bafta multa in continuare si..mai pune niste poze,niste filmuletze ceva :D
|
nu prea mai am timp de masina ... de forum nici atit :(
am dus-o sa-i modific bara fata ca nu imi placea cum vine si apoi sa o bagam la vopsit... |
Bine ca tu macar avansezi. Eu bat pasu incet, incetisor si cateodata (destul de des) pe loc.
|
eeee... lasa ca vine si rindul tau :)
mie mi-au mai venit ceva piese cum ar fi VTEC controler, catback, voltage stabilizer, niste bucsi de schimbator... aaa si cat sport. sper sa am timp maine sa urc pozele ca de montat... doamne ajuta :) |
10 Attachment(s)
asa.... si pozele
|
super tare domnu,
cat tea costat filtrul de aer cu tubulatura? si bordu de fibra? |
misto :-)
ce firma e catbacku' si cat a costat? |
cold airu a fost cam 100 si ceva de parai