Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan S13 - drift project (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/112100-nissan-s13-drift-project.html)

MC Mate 21-06-10 12:10

Re: Nissan S13 - drift project

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3452651)
Ceva chingi ce gaseste de la baieti cu platforme :lol::lol::lol:

Arata intr-un mare fel , este ceva confortulet in el ?

este cel mai confortabil scaun in care am stat. Are o sustinere toatala a corpului iar pozitia este fff relaxanta. Acum ma chinui cu instalarea lui, deoarece nissanul nu este foarte inalt si scaunul trebuie montat cat mai jos cu putinta pentru a avea loc si de casca :)

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 3452571)
Ca centuri?? Ce vei folosi?

nu stiu inca, as vrea ceva omologate FIA , 3 inch dar dif intre cele FIA de 3 inch si cele de 2.5 inch este f mare la pret. Om vedea, sa-l instalez si iau si centurile dupa

MC Mate 28-06-10 15:30

Dupa o sapt intreaga de munca la montarea scaunului, am reusit :D am modificat suportii in fel si chip dar pana l aurma , scaunul este instalat. Acum urmeaza sa scot termostatul in aceasta seara deoarece masina se incalzeste foarte tare cand este abuzata, si termostatul NISMO nu cred k isi face treaba asa ca il voi scoate si voi lasa traseul de apa liber. Am montat si un electro ventilator care sper sa-si faca datoria. Ramane de vazut. Maine urmeaza sa scot si diferentialul pentru a-l suda

morpheusmaster 28-06-10 17:46

O poza cat o mie cuvinte

zN3u 28-06-10 21:23

Pe mine tare ma roade gandu si visu la un s13/s14 frumos facut pentru :> .... , dar aici se pare ca o sa fie o problema extrem de grava daca tu nu incapi si te-ai chinuit eu la 2m ai mei ce naiba fac scot casca prin plafon sau indoiesc plafonu :lol:

Hai sa vedem si pozele ca de vorbe suntem satuli.

MC Mate 30-06-10 12:07

Nu am avut timp sa fac poze deloc. Ieri am muncit toata ziua, am sudat diful si am mai rezolvat mici probleme. Acum ramane sa rezolv o problema f mare si aceea de APA FIARTA ! la mers pe strada, sportiv sau nu , masina e ok apa la jumate si uleiul la 80-90 cum o dau in drift cateva minute cum apa pe rosu si uleiul 110-120 a atins chiar si 130 odata ( atunci nu stiam k a fiert ) . Termostatul l-am scos de tot, nici o diferenta. Astazi sper sa-i dau de cap, deoarece mai sunt putine zile pana la concurs si asa nu prea pot sa ma dau k ii coc motorul

tapu 30-06-10 14:47

Garnitura de chiuloasa ? sau poate chiar nu face fata ventilatorul care raceste radiatorul de apa.

MC Mate 30-06-10 14:57

nu cred sa fie garnitura , dak o alerg pe strada nu creste asa, doar in drift... oi vedea mai pe seara cand ajung cu ea la garaj. Sper sa nu fie garnitura sau ceva grav k iar nu apuc sa ma dau weekendul asta :( asa k tineti-mi pumnii :D

tapu 30-06-10 16:42

Spor la treaba ,sper sa gasesti problema. Eu trebuie sa imi fac curaj sa vad daca particip 'noob' .

MC Mate 01-07-10 09:36

Am rezolvat :D am stat aseara si am spalat cu detergent de aragaze si radiator si motor si tot. Am bagat apa cu presiune de furtun si in motor sa-l clatesc si in radiator si tot am stat o gramada + am montat electro ventilatorul pe interior , pe partea cu vascul si acum chiar se simte k lucreaza. Cert e ca aseara am scos-o in teste si NU A MAI CRESCUT APA DELOC :D mai am o mica mica problema de dat in nas dar se rezolva si aia , masina e UPP AND RUNNING :D

MC Mate 01-07-10 10:24

https://www.youtube.com/watch?v=Qws6n6ODVRo dovada k masina merge :)))

morpheusmaster 01-07-10 11:32

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 3484829)

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

.....OOOOOOOOOOOOOOOO

Mitza_pk 01-07-10 16:50

FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS:c suspensi ai pe ea?

tarnafes 01-07-10 22:44

E bine ma nebune da de ce nu le zici ca masina pleca de la mine de la garaj si eram eu la volan :lol:

Nai vazut cum torcea masina ... ca o matza cand o mangai 8) Ma iubeste fata :lol:

MC Mate 02-07-10 11:16

da si-au dat seama k erai tu dupa stilul agresiv =))))))))) si dupa skilul capatat de la Sushi :))))

julaikos 02-07-10 11:47

sper sa nu te superi pe mine ca intervin,dar atunci cand ai umblat la motor nu i-ai facut o clisma preventiv pe circuitul de ungere si pe cel de racire? :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning