Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

morpheusmaster 22-07-09 11:09

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

K...deci nu se pune problema de un mers la coloana...sa ne intalnim acolo unde intersectati voi E85, sambata

VaLeX 22-07-09 21:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2504060)
K...deci nu se pune problema de un mers la coloana...sa ne intalnim acolo unde intersectati voi E85, sambata

De ce vreti sa mergeti sambata? :) sunt doar calificari sambata , doar stii ca la orice eveniment ultima zi e cea mai tare , drift , concursul de indemanare?

Noi am vrea sa mergem duminica incolo ...

buddy_lexx 22-07-09 22:34

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2506026)
De ce vreti sa mergeti sambata? :) sunt doar calificari sambata , doar stii ca la orice eveniment ultima zi e cea mai tare , drift , concursul de indemanare?

Noi am vrea sa mergem duminica incolo ...

Care voi??

VaLeX 22-07-09 22:55

Continuarea aici !

morpheusmaster 22-07-09 22:58

Sa vorbesc cu baietii...e posibil sa ramanem si peste noapte :) (sambata)

podx 23-07-09 00:07

ce tot plm pui continuati aici avem 2 forumuri sau ne stergem de aici

VaLeX 23-07-09 00:10

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2506352)

poate se posteaza si acolo, ca n-a muncit Stef de-am p^lea ...

stefan_88 23-07-09 00:13

Asta e ...lasa Valex...eu nu inteleg de ce am mai fost la ghici sa discutam despre site ...da in fine .

stefan_88 23-07-09 00:58

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2506352)

Ideea era ca sa avem si noi un loc al nostru pentru a putea discuta mai multe chestii strict legate de club , de o organizare s.a.m.d ... pentru a nu face chat aici . Aici putem discuta in general despre club , ce masini is in proiect etc etc. Oricum vad ca am lucrat degeaba ...si mi-am tocit nervii degeaba ! Asta e ...imi vad de problemele mele ...si de interesul meu ..nu al celorlalti membrii ai clublui :!:
Va multumesc !

VaLeX 23-07-09 01:12

p*la mea...daca te gandesti , eu ii cunosc pe baietii de la munca de o saptamana, si le`am cam povestit tot ce tine de club (in general) ...gandeste'te ca prin walkie talkie ..imi zic KATANA , gata , urmatorul ! ... pentru mine inseamna ceva KATANA, pentru altii ...un *** de stiker si parasolar , si acele persoane vor disparea , promit eu . chiar daca o sa se supere pe mine , sau poate nu`o sa mai vrea sa fim prieteni , insa vor disparea ! m`am saturat sa traga doar unii si pe altii sa'i doara`n fund ...

=Virus= 23-07-09 11:31

Eu zic ca ar fi mai bine sa va calmati si sa o lasati mai moale cu orgoliile pana nu stricati tot ce s-a realizat!

morpheusmaster 23-07-09 11:37

Ma....eu personal vad utilitatea acestui thread...daca am ceva DIVERS de discutat cu voi...o treaba ceva...va scriu aici nu? Ca sincer e cam greu ca sa vb. o treaba sa ai conturi pe forumurile la toate cluburile ;) Acolo vb. voi cu voi intre voi, intimitatile voastre :)...aici vorbiti cu restul, nu?

buddy_lexx 23-07-09 22:26

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2507143)
Ma....eu personal vad utilitatea acestui thread...daca am ceva DIVERS de discutat cu voi...o treaba ceva...va scriu aici nu? Ca sincer e cam greu ca sa vb. o treaba sa ai conturi pe forumurile la toate cluburile ;) Acolo vb. voi cu voi intre voi, intimitatile voastre :)...aici vorbiti cu restul, nu?

da dar unii nu gandesc asa... daca n`ai cu cine..asta e...

stefan_88 28-07-09 23:45

Cam liniste pe aici ...ce se intampla ??? Ati ramas fara internet ?::lol:

Teo MTM 29-07-09 00:09

S-a angajat Buddy e gol forumul ! :-))

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning