![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
cum ti`am mai zis , renunta la scriu ala dupa gume...nu da bine deloc:???:
|
Quote:
adevarat tmkrf gumele sunt 195/50 r15 toyo prosex cu protectie de janta iar jentile nu stiu exact ce firma sunt dar pot spune ca sunt din franta si sunt 6,5J iar ET-ul este similar cu o janta de tabla normala dog nu cred ca sunt asa mari:) au fost probate pe o dacie 1300 cu 4 prezoane si intra perfect si legat de greutate nu sunt chiar asa de grele, o roata complet echipata are aproximativ 15kg, nu zic ca este chiar asa de grea.... nu am cantarit una de dacie sa vad cat are ca sa pot face comparatie, dar o sa o fac cat de curand:D mersi de felicitari, si eu sunt foarte multumit de roti, gumele au fost alese de mine iar jentile au fost alese de prietena mea, foarte buna alegere:D cand le-am vazut intr-o poza am zis ca trebuie vazute la fata locului ca sunt dementiale:D zilele astea sper sa apara si trecera in 4 prezoane ca sa ma pot bucura intru-un final de rotile astea:D |
Quote:
Modelul asta de jante erau pe cox si cred ca nu trebuie evazate aripile. O sa fie bine masina. |
Quote:
revin diseara cu masina pe care am probat:-P |
atunci albul ala acolo e perfect.
sa dau mail la toyo sa iasa direct cu scrisu albu , ca da mai bine. |
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
pozele promise:) si cam asa aratau pe COX
|
coxul are aripile evazate pe spate parca, in genul daciei lui canny.
|
ceva frumos pentru public Domnule , asa da ....
Sanatate ! :D |
Quote:
bafta ! |
dau foarte foarte bine jantele . si pentru Andreea13 , sa stii ca aseara pe partea dreapta a masinii atinsesera rotile si se frecase juma de scris :D
foarte frumoase rotile numai bine |
mai ai putin si nu mai ai caroserie si tu ti-ai luat jante...
|
on topic: Foarte bine arata masinutza...La cat mai multe modificari si fara incidente!
Off topic: COX'ul mai exista ? |
Quote:
poate stii tu ce nu stiu eu ! |
Shobo2020 tu ai inconfundat DVL-u cu masina ta va fi facut si DVL-u stai linistit ... ca omu nu sa gandit numai la jenti dar na asa e cand altu face ceva mereu gasiti defecte chear daca nu e cazu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning