Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

sandrei 09-01-06 22:43

ma baieti...am auzit si noi in cj...de unul vali cu un laguna modificat..ca cica tare mincinos e..prin cluj s-a auzit ca are instalatie de nos pe toba de esapament si suspensii hidraulicce la scaune...schimbator sport la volan..si toate cele..sa nu va incredeti in el..ca e mare profitor... :flower:

83RAI 09-01-06 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
ma baieti...am auzit si noi in cj...de unul vali cu un laguna modificat..ca cica tare mincinos e..prin cluj s-a auzit ca are instalatie de nos pe toba de esapament si suspensii hidraulicce la scaune...schimbator sport la volan..si toate cele..sa nu va incredeti in el..ca e mare profitor... :flower:

Nu ne intereseaza pe noi ce auzi tu prin Cluj! Cat despre Nos pe toba de esapament nu am auzit in viata mea. Cred ca e alegerea fiecaruia ce crede sau...nu!

Andr3i 09-01-06 23:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"

Tu il cunosti sau ce? Si ce tre sa fii tampit sa crezi ce minunatii sau \"noi inventii\" spui tu acolo. VSA nu e profitor, si nici nu are de ce, si nici macar nu il cunosti, etc etc. Asa ca stai linistit in banca ta... Nu mai acuza lumea degeaba.

vsa 09-01-06 23:17

vsa

83RAI mersi ca imi iei apararea dar Sandrei glumeste,nu vorbea serios!!!!! :shock: :shock: :shock:

Andr3i 09-01-06 23:19

AHa... eu imi cer scuze atunci dar credeam ca te acuza asa cu niste porcarii de n-am auzit toata viata mea de ele... Am crezut ca nu mai stiu ce-i aia tuning :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

83RAI 09-01-06 23:26

:oops:

sandrei 09-01-06 23:34

:lol: :lol: :lol: :lol: vali..se pare ca faima mea de pastor nu s-a raspandit foarte bine prin bacau...tre sa am grija ce scriu..ca vin la tine in vizita...si iau bocanci in cap :lol: :lol: :lol: si apropo...nu are nos pe toba de esapament ci \"motorul scoate fum pt ca nu l-a mai segmentat\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

SFW 09-01-06 23:38

Lasa Sandrei .... ca in vacanta i-a segmentat motorul un vecin ... cica meserias ... in spatele blocului .... oricum la ce caruta are .... nici nu are nevoie de service.

Pastore ... lumineaza-na calea .... sa pasim cu intelepciune in aceste zile ale noului an. :shock: :shock:

suspensiile alea de la scaune chiar le are ... numai ca sunt de fapt niste arcuri de la un pat mai vechi ... sa vezi cum se leagana in scaun. :?

sandrei 09-01-06 23:50

da..dar...am si eu o intrebare..si pe la voi prin bacau..tot cu perdelele trase circula vali ? :shock: sa nu-l vada lumea...ca cica si-a cumparat caciula O'Neill din cluj (aia alba) si e modelul pt FETE :shock:

SFW 10-01-06 00:04

Oricum toata lumea stie ca are caciuli numai de fete ... ori e foarte distrat, ori chiar ii plac ... nici nu stiu ce sa mai cred ...

mertan 10-01-06 07:15

mai sandrei. punel si pe piry aici in tema. ca vreau sa intre si el,sa vada cam ce se intampla prin bacau.

aleks 10-01-06 07:26

aceeasi kestie si cu marius.
da click pe post reply, nu pe new topic :wink:
esti new-commer, se trece cu vederea :lol:
pentru nelamuriri, incepatorii pot da click pe acest mini-ghid
so... topic locked

aleks 10-01-06 13:06

pastore te-a luat lumea pe sus pe aici :lol: :lol: :lol:
vezi dak nu s-au facut prezentarile?
ntz ntz ntz grav :lol:

sandrei 10-01-06 15:12

:lol: :lol: oricum...imi place ca si voi sunteti uniti..BAFTA :wink: ps:aleks..ai ceva poze cu bmw-ul? :) psps: mertan am luat aminte :wink:

aleks 10-01-06 15:18

poze sunt, dar fiind stock ( pentru inca vreo cateva saptamani) nu are rost sa le pun...
mai apare prin diverse topicuri, pe la curse, dar nu i-am facut inca o galerie.
va fi cat de repede.

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning