Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

BGY_Bogdy 28-06-09 09:34

Re: E30 - taxiul meu

acuma ursu se simte in mediul lui natural la padure :)) la iarba verde :)

riv_gms 29-06-09 13:59

cu botul la iarba??
il durea capul??

adi.panciu 30-06-09 15:14

Jakal ... cand te scot la o tura???

jakal 30-06-09 16:17

Quote:

Originally Posted by adi.panciu (Post 2450334)
Jakal ... cand te scot la o tura???

pe dumneavoastra nu pot sa va refuz niciodata.....poate in weekend sa vin si eu cu roti pe 15......sa vedem ce poate IS-ul atunci....8)

adi.panciu 30-06-09 16:48

O sa ma pregatesc ... montez shaiba ... imi instalez butonul magic ... montez slicele .... si ne vedem la locul nostru :twisted:

jakal 30-06-09 17:34

gata boss....318 IS al tau VS 316 IS al meu.....
treaba buna...

jakal 08-07-09 02:14

in seara asta getaxul a avut o comanda la valcea.....pe care nu am putut sa o refuz....din anumite motive..:P....prieteni stiu de ce....:)

ce pot sa spun...baietii de acolo f. de treaba....caterinca cat cuprinde....(tare faza de la OMV cu 4 ore continuu)...:))....iar masini f. smechere...bravo...mi-a placut..

imi pare rau pt Corado ca i-a cedat timoneria....eram curios cum stau cu corsa 1.6 da nu a aparut.....iar la restul poate le acord revansa la legale...
in mare sint multumit de getax...trage bine....
sincer ma asteptam la mai mult de la Skoda RS dar am inteles ca are mici probleme..

una peste alta 2 peste mine totul a fost ok....super atmosfera....super baieti acolo..

bafta la toti..........sal...

eu105 08-07-09 10:06

felicitari pt masina..e superba...bafta maxima incontinuare cu ea..o sa vi la valcea la cursa?

FLO_GSU 08-07-09 12:09

Felicitari JAKAL pt lectia acordata la valcea:P!!! Ai unul din cei mai frumosi ursi din Romania si de tras nu se poate zice decat ca trage intr-un mare fel! NIMENI NU CREDEA CA IL AI STOCK si eu stateam cu ei pe margine si ma bufnea rasul, ca se mirau toti de ce trage in halul asta, auzeam comentarii ge: HAI FRATE AI VAZUT TU MASINA SA VINA LA VALCEA SA FIE STOCK:))))!!!
Toata lumea zicea ca va castiga e36-le, ca asa credeau ei, insa A FOST EXACT CUM M_AM ASTEPTAT!!!(URSUL E URS) Pacat ca ai plecat direct ca deja se mai gasise un FIAT BRAVO 1.4t 150cai...., ramane pe alta data!
Tinand cont ca am mers prima data in viata mea in urs si chiar in ursu tau ce pot sa zic decat MS!!!!Mi s-a implinit un vis!!!E o senzatie la care ma asteptam insa nu chiar asa...!!!
Felicitari pt cum trage masina si felul in care arata!!! Te asteptam la Valcea la legala sa vedem ce o sa iasa:D! Poate reusesti sa vii cu ursul tau chiar!!
Numai bine! Bafta multa si felicitari inca odata!!! Poate pe viitor mai multe liniutze , mai putine cercuri, desii stiu ca asta e pasiunea ta!!! Doamne ajuta!

jakal 08-07-09 13:28

eu cand am ajuns la voi ,m-am bagat la somn iar masina a ramas la boby sa se plimbe cu ea.......am inteles ca a fost la un garaj unde s-a vazut ca masina nu are nici macar filtru sport....traseul original e al masinii ,nici macar catalizatorul nu i l-am dat jos..masina este euro 2 asa a fost adusa de afara insa aici nu au vrut sa o scoata E 2 pt ca este E30 ..cu exceptia finalei care e de carbon...

in rest masina e stoc se poate vedea, nu am evitat sa ridic capota sau sa ascund ceva..
masina e in mintile ei si are toti ponei acasa....

as vrea totusi sa ma dau cu roti pe 15 pt ca acum am 16 si gume 225/40...banuiesc ca pe 15 o sa traga mai bine.....

in rest seara a fost superba ...sinteti f. de treaba si cand bugetul va permite o sa mai va vizitez

bafta la toti...
FORZAA VALCEA....;)

un mic edit.....nr MOM imi da 10 cai.....:P

radu_nb1 08-07-09 13:34

am vazut si eu aseara Taxiu, f frumos:)

FLO_GSU 08-07-09 14:23

Pai nu ca eu sunt ferm convins ca masina e stock ca m-am uitat la ea cand a venit bobi, nu se vede absolut nimic la ea! Intradevar cred ca e printre singurele care are 170 de cai aia stock chiar in plina fortza!!!
Felicitari inca odata si te asteptam pe 25 clar, adu si ursu :P!

eu105 08-07-09 15:51

florinel te invidiez ca te-ai plimbat cu ursu:">...daca nu sti cine sunt am fost la cursa la constanta impreuna:-"(lasa-mi pe privat id tau)...scz de offtopic..bafta cu masina jakal si sper sa o vad live la valcea:D

jakal 16-07-09 01:31

inca un filmulet de plictiseala asa...:)
cu getaxu in largul lui.......:))

https://www.youtube.com/watch?v=5UHlvavWMms

adi.panciu 16-07-09 08:38

Super tare filmuletzul .... cred ca am vazut ficatul GETAX-ului pe jos pe acolo ... l-ai omorat ce mai??? Dar a iesit frumos. Felicitari !!! Cu adevarat un urs frumos ... (si ne si cunoastem demult).
Dl. MOM, mai invitati si alte masini pe la vestitul oras Valcea ... vreau si eu sa vin sa ma dau cu oamenii de pe acolo ...
Jakal ... cand ne combinam sa mergem impreuna???

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning