![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
|
Da NNA`ule ma pregatesc sufleteste pentru stirile de la 7 seara de pe neptun din cate mi-a zis camera`man`u... oricum :) mi-au facut`o rau garda , paparatzii alea alea:)) kterink seara asta la aqua
|
daaaa frate....frumos aseara. ai stat frumos....linistit....si tocmai cand au picat aia i-ai dat. iti dai seama ce bucurosi or fi acum ca au ce povesti la sefi?:)) daca poate cineva sa inregistreze ce se da la tv...apropo, de la ce post era ala exact?
|
Din cate am inteles de la TV NEPTUN , la stirile de la ora 7 ( in jur de 7 ) , da-i dracu ca daca ii vedeam nu ma incurcam :)) , da chiar nu i`am vazut ... am vazut doar ca imi facea lumea flash`uri .... pana mea .... credeam ca ma saluta lumea:)) asta e , a iesit kterink oricum
|
da da da sa vedem :D inregistrati care puteti
|
dresorii de cai putere .. intereant reportaj ca de obicei in stilul lor aparte ... oricum ma mir cum de nu au zis iar de copii de bani gata
|
singura chestie care nu mi-a placut a fost comentariu la baiatul ala...ca fac asta ca sa cheltui banii lui tata pe cauciucuri....poate asa o fi la el....da cred ca majoritatea fac asta din alte motive......in fine super atmosfera si super multi.....
aaa si sa nu uit...data viitoare sa va duceti pe camp sa spargeti cauciucurile:)) |
Daca sunteti atenti la sarme nu le spargeti cand da-ti burn :D doar ca vedeti ca mai sunt sobolani si pot sa-ti roada gumele cand stai pe loc ascultand o melodie :( Oricum interesant reportaj :D
|
Quote:
|
nici nu aveau cum sa ma vada k nu am fost la aqua in seara aia ... oricum tanti reporterita a fost tare : " tinerii au facut accelerari pe o roate ... " era vreun motor pe acolo si nu stim noi ?!
lasa k spr cta cica a initiat campania impotriva curselor ilegale ... |
de aseara am intrat si eu in X-team,si cu aceasta ocazie salut toti baietii si in acelasi timp noii mei colegi. Astept cu nerabdare sa va cunosc pe toti .Cunosc o parte din baieti si il salut si pe adi yzf-u ca m-a aprobat cu intrarea :).numai bine
Alex NNA |
Quote:
ps:sa discutam si de o semnatura! |
Felicitari sa ai parte doar de distracti o/
|
Most_wanted-acum intru
Scoop-ms ms :D |
WELCOME NNA`ule :))) el grande konkistadore , era si timpu sa vii la noi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning