Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

Most_Wanted 09-02-08 21:15

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1345960)
bv tie frate , dar nu vad filmultele si cu ceilalti membii ai clubului :P:P

treci pe la sectiunea X-team ...sunt cateva si vor mai aparea.... clic la mine la semnatura !

YZF-PWR 10-02-08 03:28

Da NNA`ule ma pregatesc sufleteste pentru stirile de la 7 seara de pe neptun din cate mi-a zis camera`man`u... oricum :) mi-au facut`o rau garda , paparatzii alea alea:)) kterink seara asta la aqua

k4r4 10-02-08 09:55

daaaa frate....frumos aseara. ai stat frumos....linistit....si tocmai cand au picat aia i-ai dat. iti dai seama ce bucurosi or fi acum ca au ce povesti la sefi?:)) daca poate cineva sa inregistreze ce se da la tv...apropo, de la ce post era ala exact?

YZF-PWR 10-02-08 14:10

Din cate am inteles de la TV NEPTUN , la stirile de la ora 7 ( in jur de 7 ) , da-i dracu ca daca ii vedeam nu ma incurcam :)) , da chiar nu i`am vazut ... am vazut doar ca imi facea lumea flash`uri .... pana mea .... credeam ca ma saluta lumea:)) asta e , a iesit kterink oricum

ct11lyv 10-02-08 15:08

da da da sa vedem :D inregistrati care puteti

Hellman 10-02-08 18:45

dresorii de cai putere .. intereant reportaj ca de obicei in stilul lor aparte ... oricum ma mir cum de nu au zis iar de copii de bani gata

leonard 10-02-08 22:13

singura chestie care nu mi-a placut a fost comentariu la baiatul ala...ca fac asta ca sa cheltui banii lui tata pe cauciucuri....poate asa o fi la el....da cred ca majoritatea fac asta din alte motive......in fine super atmosfera si super multi.....
aaa si sa nu uit...data viitoare sa va duceti pe camp sa spargeti cauciucurile:))

Scoop 10-02-08 22:27

Daca sunteti atenti la sarme nu le spargeti cand da-ti burn :D doar ca vedeti ca mai sunt sobolani si pot sa-ti roada gumele cand stai pe loc ascultand o melodie :( Oricum interesant reportaj :D

k4r4 11-02-08 10:15

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1348108)
dresorii de cai putere .. intereant reportaj ca de obicei in stilul lor aparte ... oricum ma mir cum de nu au zis iar de copii de bani gata

poate n-au apucat sa te vada :D

Hellman 11-02-08 11:02

nici nu aveau cum sa ma vada k nu am fost la aqua in seara aia ... oricum tanti reporterita a fost tare : " tinerii au facut accelerari pe o roate ... " era vreun motor pe acolo si nu stim noi ?!
lasa k spr cta cica a initiat campania impotriva curselor ilegale ...

SMocKey21 15-02-08 08:18

de aseara am intrat si eu in X-team,si cu aceasta ocazie salut toti baietii si in acelasi timp noii mei colegi. Astept cu nerabdare sa va cunosc pe toti .Cunosc o parte din baieti si il salut si pe adi yzf-u ca m-a aprobat cu intrarea :).numai bine
Alex NNA

Most_Wanted 15-02-08 11:49

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 1358330)
de aseara am intrat si eu in X-team,si cu aceasta ocazie salut toti baietii si in acelasi timp noii mei colegi. Astept cu nerabdare sa va cunosc pe toti .Cunosc o parte din baieti si il salut si pe adi yzf-u ca m-a aprobat cu intrarea :).numai bine
Alex NNA

Bine ai venit intra si pe aici la-> X-team

ps:sa discutam si de o semnatura!

Scoop 15-02-08 11:50

Felicitari sa ai parte doar de distracti o/

SMocKey21 15-02-08 12:04

Most_wanted-acum intru
Scoop-ms ms :D

YZF-PWR 15-02-08 12:11

WELCOME NNA`ule :))) el grande konkistadore , era si timpu sa vii la noi :)

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning