![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Pai vezi dieselu meu nici macar incalzire in scaune nu are, da tu ai stiut asta. :)) Pt ca-s OLD SCOOL, am masina clasica. :)) :)) :)) M-ati spart. :D :D Daca stiam ca asa periculos e iarna asta, imi luam masina cu incalzire in scaune. Asta e cind omu nu gindeste cu capu. Baaaa, io-mi bag picioru. Maine dimineata imi pun carton in fata radiatorului. Stiti de ce ? Pt ca n-am rabdare sa stau 10 minute pina mii se incalzeste masina, si oricum pina la servici fac vreo 12 minute. Si pina ajung acolo, tot frig e in masina. Dieselu asta al meu din anii '90 are racire buna, nu de alta. :D |
Quote:
Frate e vreo 100-200 lei husa universala, care o pui pe scaun si ai incalzire la 00. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Of Doamne Doamne cati au sarit gardul !!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Repet: si in ala de Dacia1310 scria |
Quote:
Uzura functie de turatie, la un motor auto este mai mare la ralanti decat la turatii moderate, are un minim in zona cuplului maxim (la aspirate sigur, la turbo depinde si de sarcina) si creste spre turatiile mari. Ca un argument, nu prea usor de acceptat, la motoarele mari, industriale nu exista regim de ralanti, la generatoare in special (in fine, la majoritatea lor), exista un singur regim de turatie, usor ajustabil. Uleiul rece nu are o problema ca e rece, ci ca fiind rece are o vascozitate mai mare + jocuri mai mici=> intr-adevar o ungere mai proasta. |
Quote:
:) stati fratilor in parcare dimineata cu orele pana se face capota rosie si ies aburi din motor. ala e cel mai bun semn ca e motorul destul de caldut ca sa plecati de pe loc. si daca chiar va iubiti masina seara nici nu mai opriti motorul, lasati-l asa sa toarca pana in zori ca aveti masina calduta si salvati si motorul bestiei. :) |
Nu sunt vreun idealist sau ceva, dar sunt contra ideii nu a persoanei, de multe ori nici nu ma uit cine scri ci doar ce scrie.
GTR chiar mi-a dat niste informatii utile in trecut. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
|