![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
9 Attachment(s)
KrYpToN - intelege si tu ca nu toata lumea are placa video buna :) mie imi place .. si chear am facut si eu una :)
Ke70 And 510 |
tu aveai grafica buna parca
|
3 Attachment(s)
Si de la mine un Rabiit Eco EDition:lol:
|
4 Attachment(s)
Faine masinute baieti, de a mea ce ziceti? :-s
|
Quote:
|
Quote:
|
KrYpToN - aveam frate da de ... daca ai increte in ATI RADEON :-j
-pentru toti care vor sa isi cumpere placa video ..Nvidia e cea mai buna .. orice model ... am un 6200 o face de ras pe a mea :-j chear daca se misca mai greu .. da e mult mai buna .. frumoasa masina dary :) ohoo raduu :> cand ne mai arati niste minunatii ? :) radu si jurec - e posibil sa aia vreo erroare suspensia sau arcurile .. pentru ca si ke70-ul meu are arcuri de 6.50 si este ridicata de bot... |
Nu e vina placii ( bine, poate si a ei :lol: )
E vina photoshop-ului. :lol: Ps: Revin curand cu lucrare noua :) |
5 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
Sau lai facut tu? Ca eu lam bagat si nu lam gasit :cry: |
6 Attachment(s)
Audi TT
Ce ziceti? @CraZzy_K1D Acuma va arat una:lol: |
Quote:
|
sorinsidesmokelfs - imi pare rau sa iti spulber visu am testat amandoua produsele .. si e muuuuuuult mai rezistenta Nvidia decat ATI
ATI are multe dezavantaje .. cum ar fi crom-ul .. nu exista pentru unele placi ATI , placile ATI sunt bune numai cand sunt noi ... sunt excelente .. dupa 2 se cunoaste diferenta FOOOOAAARTEEE TARE , placa mea Nvidia are o cred ca 2 sau 3 anii .. da si acum daca o setez la maxim se vede imaculat.. pe cand ATI :-j pozele lui quick_silver2 sunt putin ;;) si nici 8 luni nu are :) deci nu mai spune ca e chestie de marketing :lalala: Radu - fruumoooss :peace: am si uitat de TT-ul lu daaanuuttzz:> daaaaar pluteste :)) Fruumooooosss bv'o , place :D quick_silver2 - vrei sa spui ca tu apesi pe Print Screen|SysRq ? si dupa dai ctrl+v in photoshop :| ? dary762 este pe gom.. este si in slrr-urile de le am la semnatura :) |
Quote:
ON:Baieti facem un concurs de drag? Demult nu am mai facut un concurs:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning