Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

CraZzy_K1D 18-06-11 20:40

Re: Street Legal Racing - Redline v2

9 Attachment(s)
KrYpToN - intelege si tu ca nu toata lumea are placa video buna :) mie imi place .. si chear am facut si eu una :)
Ke70 And 510

KrYpToN 18-06-11 21:43

tu aveai grafica buna parca

dary762 18-06-11 21:48

3 Attachment(s)
Si de la mine un Rabiit Eco EDition:lol:

Robicutz 18-06-11 21:50

4 Attachment(s)
Faine masinute baieti, de a mea ce ziceti? :-s

Radu A.K.A. G.R.M. 18-06-11 21:52

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 4406633)

Dupa parerea mea e prea ridicata de fata, si un pic prea lasata de spate:D

jurec10 18-06-11 22:59

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 4406633)

exact prea lasata de spate si prea ridicata din fata:-P

CraZzy_K1D 18-06-11 23:58

KrYpToN - aveam frate da de ... daca ai increte in ATI RADEON :-j
-pentru toti care vor sa isi cumpere placa video ..Nvidia e cea mai buna .. orice model ... am un 6200 o face de ras pe a mea :-j chear daca se misca mai greu .. da e mult mai buna ..
frumoasa masina dary :)
ohoo raduu :> cand ne mai arati niste minunatii ? :)
radu si jurec - e posibil sa aia vreo erroare suspensia sau arcurile .. pentru ca si ke70-ul meu are arcuri de 6.50 si este ridicata de bot...

quick_silver2 19-06-11 00:02

Nu e vina placii ( bine, poate si a ei :lol: )
E vina photoshop-ului.
:lol:

Ps: Revin curand cu lucrare noua :)

quick_silver2 19-06-11 02:41

5 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:

dary762 19-06-11 08:46

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4406960)
:arrow::arrow::arrow:

Ba frate esti fenomenal unde ai gasit motoru?
Sau lai facut tu?
Ca eu lam bagat si nu lam gasit :cry:

Radu A.K.A. G.R.M. 19-06-11 09:31

6 Attachment(s)
Audi TT

Ce ziceti?

@CraZzy_K1D Acuma va arat una:lol:

sorinsidesmokelfs 19-06-11 09:39

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4406830)
KrYpToN - aveam frate da de ... daca ai increte in ATI RADEON :-j
-pentru toti care vor sa isi cumpere placa video ..Nvidia e cea mai buna .. orice model ... am un 6200 o face de ras pe a mea :-j chear daca se misca mai greu .. da e mult mai buna ..
frumoasa masina dary :)
ohoo raduu :> cand ne mai arati niste minunatii ? :)
radu si jurec - e posibil sa aia vreo erroare suspensia sau arcurile .. pentru ca si ke70-ul meu are arcuri de 6.50 si este ridicata de bot...

Intre Nvidia si ATI este doar chestie de marketing adica scot produse la concurenta de ex cand Nvidia scoate ceva ATI scoate ceva si mai bun si invers:);)

CraZzy_K1D 19-06-11 11:32

sorinsidesmokelfs - imi pare rau sa iti spulber visu am testat amandoua produsele .. si e muuuuuuult mai rezistenta Nvidia decat ATI
ATI are multe dezavantaje .. cum ar fi crom-ul .. nu exista pentru unele placi ATI , placile ATI sunt bune numai cand sunt noi ... sunt excelente .. dupa 2 se cunoaste diferenta FOOOOAAARTEEE TARE , placa mea Nvidia are o cred ca 2 sau 3 anii .. da si acum daca o setez la maxim se vede imaculat.. pe cand ATI :-j pozele lui quick_silver2 sunt putin ;;) si nici 8 luni nu are :) deci nu mai spune ca e chestie de marketing :lalala:
Radu - fruumoooss :peace: am si uitat de TT-ul lu daaanuuttzz:> daaaaar pluteste :)) Fruumooooosss bv'o , place :D
quick_silver2 - vrei sa spui ca tu apesi pe Print Screen|SysRq ? si dupa dai ctrl+v in photoshop :| ?
dary762 este pe gom.. este si in slrr-urile de le am la semnatura :)

dary762 19-06-11 11:40

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4407438)
sorinsidesmokelfs - imi pare rau sa iti spulber visu am testat amandoua produsele .. si e muuuuuuult mai rezistenta Nvidia decat ATI
ATI are multe dezavantaje .. cum ar fi crom-ul .. nu exista pentru unele placi ATI , placile ATI sunt bune numai cand sunt noi ... sunt excelente .. dupa 2 se cunoaste diferenta FOOOOAAARTEEE TARE , placa mea Nvidia are o cred ca 2 sau 3 anii .. da si acum daca o setez la maxim se vede imaculat.. pe cand ATI :-j pozele lui quick_silver2 sunt putin ;;) si nici 8 luni nu are :) deci nu mai spune ca e chestie de marketing :lalala:
Radu - fruumoooss :peace: am si uitat de TT-ul lu daaanuuttzz:> daaaaar pluteste :)) Fruumooooosss bv'o , place :D
quick_silver2 - vrei sa spui ca tu apesi pe Print Screen|SysRq ? si dupa dai ctrl+v in photoshop :| ?

Ma omule il am si eu:))dar eu nul gasesc pe tot,trebuie sal fac eu
ON:Baieti facem un concurs de drag?
Demult nu am mai facut un concurs:D

sorinsidesmokelfs 19-06-11 11:50

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4407438)

Oricum prefer Nvidia;) stiu cam ce pot ambele produse dar in experienta mea nici ATI nu ma dezamagit ideea e ca am gasit si ce trebuie:D

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning