![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
iunut.....selecti de *** la tints....nu mai folosi plasa aia ca nu iti iese bine...nu mai folosi atat brush si nu mai trage de componente si nu mai da copy paste la aceleasi componente...vorba lu ra2 parca ar fi tate de baba (scuze expresia)....si imi sustin parerea....ALEGETIVA UN STIL SI FACETI MASINA IN STILUL ALA.....ori race ori dub ori ce vreti voi....
edit: jantele alta luminozitate(pe langa ca sunt alt stil cu masina).....pleoapele sunt m*ci facut...si desigur, eleronul....total lipsit de unghi...sper ca nu am fost prea dur cu tine....invata din greseli...nu face o masina numai ca sa o faci repede...etc etc.... si mai ascultatii si pe aia mai ''batrani'' din cand in cand, ca or stii si ei ceva in plus fatza de voi,nu??;) edit2: se vede prin plasa spoilerul vechi /:)...ciudat... |
Imi cer scuze dar eu mereu ma chinui sa fac ceva frumos iar voua nu va place nimic.Nu exista nimic pe aici unde incepatori sa isi puna masinile?:cry: :x
|
2 Attachment(s)
am muncit ceva la asta
si copiat si ceva brush oricum m-am distrat cu ea mai ales pt ca nu imi placea masina si vroiam sa vad ce iese :) |
aaaaaaa scuze ca fac al 2 post dar mi-e sila sa il editez pe ala
ma sina nu e gata inca |
Quote:
edit: bmwfan...mie cel putin mise par ciudate reflexiile....si intercoolerul imi pare pus...nasol...pluteste???:D ma rog...daca mai vad greseli mai iti zic:D oricum e frumoasa.. |
Quote:
|
roata fata e mai adanca dekt cea spate... iar partea din stanga jos a spoilerului e km plata.
|
BMWfan ... f interesante idei ... dar mie unu nu-mi plac jantle si nici culoare lor (tenta aia spre galbui) ... ai facut aerisire in fostele faruri iar imediar langa ai pus unele mai mici ... cele 2 noi faruri nu au aceeasi marime si nici aceeasi pozitie ... in rest zic eu ca e bine ... bafta ...
|
3 Attachment(s)
ok...am fost si eu "redirectionat" aci...cum ziceam sunt noi p'aici pe forum si vroiam sa stiu si parerea voastra despre cateva lucrari d'ale mele:rolleyes2 . SLK-ul a fost prima mea "capodopera" dupa care a urmat nissan-ul si dacia logan:D . PS: acu lucrez la o dacia 1310 si deja arata super...
|
3 Attachment(s)
am facut si eu seatul.. nu prea mi-a iesit da ata ete.. mai am de invatat
|
comentati si la mine , ms :) https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=631
|
AxLdesign ... nu mai pune atatea vyniluri ... neoane ireale ... la capitolul selectii staii bine ... vezi ca ai elemente blurry ... o aerisire, un eleron ...
bobohtml ... culori ireale ... neon ireal .... PointMaster ... tu erai autoruu asteia :D ... sincer sa fiu e lucrarea care mi-a placut cel mai mult la concursu de sarbatori ... plasa din masca are umbre din toate directiile, ceea ce e imposibil ... |
Quote:
|
Foarte tare masina Point Master !
|
2 Attachment(s)
dak tot a pus point loganu sa il pun si eu pe al meu da si sa'l comentati pls:-P
Asta e mashina mea de armata:lol: :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning