Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

grg_92 13-03-11 18:49

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 4165947)
Multumesc primariei iasi , pentru drumul excelent catre breazu , dupa care am rezultat cu o pana ... rahaturile alea de canaluri care nu le-a dat dumnezeu creier cat o nuca , sa le puna la nivel cu strada.. eu au pus canalurile mai sus de strada e cat creier sa n-ai ? ... rezultat abordarea lor incorecta duce la pana ... sa-i F%T

nu esti nici primul si nici ultimul :-j:-j:-j au mai incurcat-o si altii acolo

MihaiCsl 13-03-11 20:38

Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri.

SeRee 13-03-11 21:09

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4166998)
Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri.

lasa mihai ca eu am luat o groapa de am crezut ca o picat roata ...:rolleyes2

MihaiCsl 13-03-11 21:17

Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajungea la rezervoare =))
Era un banc :D
Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ?
Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =))
Deci prin urmare,asa-i la noi =)))

SeRee 13-03-11 21:24

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4167152)
Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajugea la rezervoare =))
Era un banc :D
Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ?
Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =))
Deci prin urmare,asa-i la noi =)))

=)) buna asta... asa i la noi :evil: la iasi ...:evil:

grg_92 13-03-11 21:25

sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat

SeRee 13-03-11 21:39

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4167175)
sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat

stiu cum e .. ca acolo am luat eu gaura =)) ... acolo sta prietena mea .. deci stiu :twisted: ...

grg_92 13-03-11 21:46

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4167239)
stiu cum e .. ca acolo am luat eu gaura =)) ... acolo sta prietena mea .. deci stiu :twisted: ...

pai daca mai vii pe aici..anunta-ma:D....sa-ti vad masina/sa-mi vezi masina :D:D:D...DAR MARE GRIJA LA GROPI!:cry::cry:

MihaiCsl 13-03-11 21:47

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4167270)
pai daca mai vii pe aici..anunta-ma:D....sa-ti vad masina/sa-mi vezi masina :D:D:D...DAR MARE GRIJA LA GROPI!:cry::cry:

Sa mor eu, ce aiurea a sunat faza cu aratatu =))

SeRee 13-03-11 21:47

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4167270)

zimi id de messenger... :D ... apai acuma am grija :)) dupa ce am luat vreo 2 :D

grg_92 13-03-11 21:53

george_fanatik_92

Nuicarc 14-03-11 20:36

Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti?
Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu..

MihaiCsl 14-03-11 21:03

Quote:

Originally Posted by Nuicarc (Post 4169955)
Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti?
Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu..

Postul tau m-a facut sa zambesc, asa de naiv eram si eu, daca tu strangi peste 20, promit ca vin si ma dezbrac in curu gol ca sa-i arat respectul meu primarului.

SeRee 14-03-11 21:07

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4170020)
Postul tau m-a facut sa zambesc, asa de naiv eram si eu, daca tu strangi peste 20, promit ca vin si ma dezbrac in curu gol ca sa-i arat respectul meu primarului.

:)) :)) asta e buna.. sa il vad pe mihai in curul gooll :twisted: si pe primar cum se uita la el

alex_maf2007 14-03-11 21:46

vreau sa-l vad pe mihai in fundul gol:)) esti vedeta de succes:)) strang 20 de oameni nicio problema:))

All times are GMT +2. The time now is 04:39.

- Copyright 2026 4Tuning