![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri. |
Quote:
|
Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajungea la rezervoare =))
Era un banc :D Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ? Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =)) Deci prin urmare,asa-i la noi =))) |
Quote:
|
sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
george_fanatik_92
|
Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti? Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu.. |
Quote:
|
Quote:
|
vreau sa-l vad pe mihai in fundul gol:)) esti vedeta de succes:)) strang 20 de oameni nicio problema:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning