![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
frumoasa ideea....si imi place si realizarea...felicitari
|
2 Attachment(s)
NONE, bg-ul si jantele ;) :arrow:
|
2 Attachment(s)
DODGE CHALLANGER
|
2 Attachment(s)
asta e :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Am incercat si eu cv :( E prima mea lucrare si stiu ca e najpa mai ales la geamuri si jante :( da e prima :D
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
dacia 1300 phase 1
|
2 Attachment(s)
frumoasa dacioara yack :D, am facut si eu o varianta:arrow:
|
asta da Muscle :D
|
2 Attachment(s)
una simpla, de 1 zi ...
|
Singurul loc unde s-ar putea obiecta este umbra de sub masina. Rezolv-o ca nu arata bine.
In rest e :shock: Super !:shock: |
Crazyman - singura greseala mai mare care ai facut-o este ca ai distorsionat masina.Cand maresti sau micsorezi ceva , tine apasat pe tasta Shift.
Nu prea merge verdele in combinatia asta de negru si rosu.Puteai sa incerci negru sau rosu.Poate si cu alb arata bine. Masina e prea luminata pentru backgroundul asta si nici umbra nu arata prea bine. Ca][n - Acelasi stil inconfundabil :) Nu prea se intelege ce forma ai vrut sa dai la partea de jos din spatele masinii.Nici aerisirea de pe usa nu e prea reusita.Imi place cum ai facut stopurile :) Yackone - Foarte tare arata. Cred ca ar fi arata mai bine daca punei niste umbre sau reflexii la partea din spate a masinii. Cristinr1 si Ciprik mai aveti de invatat.Cel mai bine este sa cautati tutoriale pe net. |
Quote:
Verdele a fost o chestiune de gust , un mic hazard daca vrei mai exact. Am incercat jantele rosii dar nu mi-au placut. Cu albul am avut alte probleme si am abandonat (mai incerc pe seara sa vad daca imi iese ceva). La faza cu masina - are prea multa lumina pentru background, nu te pot contrazice. Dar nu am avut nici idee despre cum sa fac modificarile ... si nici nu am vrut sa renunt la BG. Si in fine , umbra ... eee, la umbra e o alta problema. Fiecare are setat contrastul si luminozitatea altfel la monitor. La mine, de exemplu, e setat mai inchis. Din cauza asta nu vad greselile de diferenta de o nuanta in umbra. Daca imi poti spune cum sa verific la sfarsit ar fi perfect. Oricum , multumesc mult pentru critica constructiva si sper ca in curand sa pot incerca sa intru in grupul VT , urmand ca ulterior , sa incerc si in DT. |
6 Attachment(s)
Deci de cand m-am apucat si eu sa invat am facut 3 lucrari :D
1.Fiat Albea ( pe care l-am expus deja :D ) 2. Dacia 1310 3.Daewoo Cielo (Le-am pus in ordinea executarii lor ). Ce spuneti ?? :D:( |
In primul rand, nu m-ai aprinde farurile cu Lens Flare, pentru ca nu asa se aprind.
Si 2.. cauta niste tutoriale, si mai uitete peste ele. La cielo, roata spate e plata, partea laterala ai copiat-o de pe un VT, la fel, este plat, spoileru fata e stramb, ireal, geamuri prea negre, ireale, carbonul ireal... etc. :) La inceput, rezumate la coborat masina, schimbat jante, scos clante, etc. Nu te baga in modificari majore, ca nu o sa-ti iasa. @NONE: Ma rog.. Nexia, Cielo.. tot aia e :lol: |
Am inteles !!! :D Data vitoare voi fi mai atent la detalii :D
|
Päi la fel cum a zis si Rares ;)
- Schimbi jante - Scoti manerele de la usi - Cobori masina mai aproape de sol - Scoti emblema de la masina Lucreaza la rezolutii mari, masini la rezolutii mari poti sa iei de > aici < PS:Rares, e Nexia, nu Cielo @LE.Arata-mi Cielo coupe din fabrica si ti-l cumpar eu :lol: :-) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Stiu ca mi sa spus sa nu mai umplu asa de mult imaginea dar nu m - am putut abtine :D - Ultima mea capodopera :D Skoda Octavia Stiu ca am multe greseli dar ce ziceti ?
|
Ai grijă la selecții, sunt colțuroase, și folosește baze cu rezoluții mai bune.
Ai grijă și la design, nu numai ce se potrivește din donorii tăi. Există și kitsch Vt.;) Priza din capotă arată mai mult ca o pată, e neclară , deformată... Plasa e ireală și neuniformă, jantele blurate, culoarea la fel de ireală. Acordă mai mult timp vt-ului dacă vrei să faci ceva bun.;) Spor la treabă! |
3 Attachment(s)
Am incercat ceva mai simplu de data asta, dar jantele tot asa au iesit :(
EDIT: Si ceva care a iesit super ,,nasol" =)) |
lucreaza la rezolutii mai maaaaari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cat de mari ? Astea nu sunt destul de mari ?
|
minim...da' minim 1024*768
cel mai bn ar fi sa lucrezi la 1600*1200...sa te obisnuiesti de la inceput |
1 Attachment(s)
Asta e buna ????
|
dap.......
|
Re: Most_Wanted
2 Attachment(s)
sal,am si eu ceva lucrari :) doar ca n-am prea avut materiale...as dorii si eu daca se poate,cineva sa-mi dea si mie materiale de genu,sau sa ma invete mai multe chestii...as aprecia..ms mult
uitati o lucrare recenta. este cam slabutza presupun,fata de ale voastre :sad: |
2 Attachment(s)
Quote:
http://www.netcarshow.com/ de asta ce ziceti ? am incercat un clean-look , nu e chiar final , dar ... |
2 Attachment(s)
eu zic ca am terminat-o
|
2 Attachment(s)
Salutare!De cateva zile am inceput sa lucrez in Photoshop CS2.Am fost ajutat cu invatarea primilor pasi de catre varul meu cristinr1.Aceasta este primul meu VT,un Seat Leon FR.Sper sa va placa.
|
Aoleo alex...ce`ai facut cu rotile alea frate?? :-s
|
Am vrut ca masina intra tare in curba.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia Nova by CRM :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
o masina...sa mi revin si eu ....enjoi!!! MS Rares pt sfaturi
|
Rares, misto masina, mai ales ca-i Nova, si-mi place :D dar in stanga jos e prea ascutit, zic eu .... :rolleyes2
Manson, masina nu e potrivitä in bg-ul ala :sad: vinyl-urile sunt puse invers :-) dai un opuse, si gata :D ... e pärerea unui amator, nu da cu tigaia :-P |
Rares: a iesit super tare...
Manson: prin geamul din dreapta masinii se vede un zid care nu e nici acolo, nici relexie :???: in rest mi se pare ok |
@rares:hmm...e draguta doar ca mie mi se pare facuta la plictiseala si repezeala
@manson:primu lucru e pozitionarea..care e cam proasta din pacate.zidu de care zicea Cipprik putem zice ca e reflexia peretelui...draguta! GJ aman2 :D |
Re: Most_Wanted
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning